04 / 05 / 2024

Ali Faruk Çolak kimdir

Ali Faruk Çolak kimdir

HKMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak, imar barışı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çolak, “Müracaat sürenin kesinlikle uzatılması ve ödenecek meblağın taksite bağlanması gerekiyor” dedi.

Kripto paraların sonu geliyor mu? Kriptolar sallantıda! Yatırımcılara şok uyarı! 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı. Ömer Faruk Çolak, kriptoların sallantıda olduğuna dikkat çekerek, piyasayla ilgili değerlendirmelerini aktardı...

Konut fiyatlarının artmasın altında yatan asıl neden, enflasyondan kaçmak isteyenler!

Dünya Gazetesi yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde; son aylarda hızla artan konut fiyatlarına değindi! İşte hızla artan konut fiyatlarının ana nedenini açıklayan Çolak'ın "Konut fiyatları ve para talebi" başlıklı yazısı...

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugn Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zahid Genç, Ömer Faruk Çolak ve Rahmi Genç ortaklığında kuruldu.

Kripto paralar balon mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde kripto paraları kaleme aldı. İşte Ömer Faruk Çolak'ın 'Kripto parada havalar bozuldu' başlıklı yazısı...

Yüksek yapılar planlı koridorda yapılmalı!

Kentsel Strateji Kurucu Ortağı, Şehir Plancısı Ali Faruk Göksu, kentsel dönüşümle ilgili kendisine sorulan soruları cevapladı. 

İmar barışında yanlış beyan uyarısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Faruk Çolak, imar barışı başvurularıyla ilgili "Henüz başvurmayanlar elini çabuk tutsun özellikle beyanını yanlış yapanlar bir an önce düzeltmek için harekete geçmeli'' dedi.

Ali Faruk Çolak: İmar barışı ödemeleri takside bağlansın!

HKMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak, imar barışı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çolak, “Müracaat sürenin kesinlikle uzatılması ve ödenecek meblağın taksite bağlanması gerekiyor” dedi.

İmar barışına başvuranlar dikkat!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak, imar barışı ile ilgili vatandaşlara uyarılarda bulundu.

İmar barışında bunlara dikkat!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak, imar barışına müracaat etmiş ve edecek olan vatandaşlara önemli uyarılar yaptı.

Ruhsatsız yapıların sahiplerine imar barışı çağrısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Faruk Çolak, imar barışı uygulaması kapsamında vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Çolak, yurttaşların bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini söyledi.

İmar barışında başvuruların yüzde 80'i hatalı!

Türkiye'deki 31 milyon ruhsatsız ve kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışı uygulaması için başvurular devam ediyor. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Ali Faruk Çolak, uygulama kapsamında yapılan başvuruların yüzde 80'inin hatalı yada yanlış olduğunu söyledi. 

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Türkiye, kira oranı en yüksek olan ülke!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Ömer Faruk Çolak, bugünkü yazısında ekonomideki değerlendirdi. Çolak, balondaki şişmenin en büyük payının emlak sektörü olduğunu açıkladı.

Ali Faruk Çolak kimdir Haberi

Ali Faruk Çolak kimdir

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak, imar barışı konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Bursa Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, imar barışı uygulamasıyla ilgili konuşan Çolak, “Müracaat sürenin kesinlikle uzatılması ve ödenecek meblağın taksite bağlanması gerekiyor” diye konuştu.

Çolak, hem vatandaşın ne yapacağını tam anlamıyla öğrenememesi hem de ekonomik koşulların göz önünde bulundurulduğunda imar barışının en az 5-6 ay daha uzatılması ve peşin ödenmesi gereken paranın da vatandaşı rahatlatmak amacıyla takside bağlanmasının hayati derecede önemli olduğunu...