30 / 04 / 2024

Ali Fazıl Kasap kimdir

Ali Fazıl Kasap kimdir

Kamunun bina kirası olarak ödediği aylık toplam tutar meclis gündemine taşındı. CHP'li Topal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul Antalya otoyolu projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Antalya otoyolu projesinin Kütahya il sınırları içerisinde geçeceği mevki TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya'da alt geçidi inşaatının geç bitirilmesi gündemde!

Kütahya kent merkezinde yapılan bir alt geçidin geç bitirilmesi nedeniyle ortaya çıkan zarara ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

En düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi resmen Meclis'te! Emekliler hemen bu açıklamaya bakın!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, en düşük emekli maaşı ile ilgili bir kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Ali Özgül: Malatya'da ev fiyatları artacak!

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

Pearly İnşaatçılık Kimyasal Ürünler ve Makina Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearly İnşaatçılık Kimyasal Ürünler ve Makina Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Kasap tarafından kuruldu. 

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin düzenini bozmadı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say ayrı evlerde yaşıyor!

Fazıl Say ile evlenen Piyanist Ece Dağıstan Say, Nişantaşı'ndaki dairesinin kapılarını Elle Decor Dergisi'ne açtı. Ece Dağıstan Say, Fazıl Say ile aynı mahallelerde ayrı evlerde yaşadıklarını söyledi.

Ali Fazıl Kasap kimdir Haberi

Ali Fazıl Kasap kimdir

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, kamunun bina kirası olarak ödediği aylık toplam tutara ilişkin soru önergesi hazırladı. Topal, sorusunun Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Topal, ''Yeni Hükümet sisteminde Başbakanlık ortadan kaldırıldı ve bakanlık sayısı 16'ya düşürüldü. Ancak görüyoruz ki bakanlık bina sayılarında daha da artış meydana geldi. Devlet ''özelleştirme'' adı altında kamu binalarını elden çıkarırken Ankara'nın etrafını saran gökdelenlerin kiracısı yine devlet oldu. Yine AKP iktidarı döneminde devlet mülk sahibi olmaktan çıkarıldı, kiracı devlet haline geldi'' diye konuştu. 

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın soruları:
1- Kamunun bina kirası olarak ödediği aylık toplam gider ne kadardır?
2- Bu kiralar kimlere ödenmektedir?
3- Devlet kiracı olmaktan ne zaman kurtulacak?
4- Kiralanan toplam gayrimenkul adedi ne kadardır? En...