02 / 05 / 2024

Ali Fuat Türkel şişli bina açıklaması

Ali Fuat Türkel şişli bina açıklaması

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Konut kredisi faizleri zirve yaptı, krediyle konut almak isteyenlerin sayısı azaldı!

ATSO Başkanı Ali Bahar, TÜİK tarafından açıklanan konut satış verileri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında konut satışında yaşanan gerilemeye dikkat çeken Başkan Bahar, krediyle konut almak isteyenlerin sayısının azaldığını da sözlerine ekledi.

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayazıt tarafından kuruldu.

Bakan Yerlikaya: Depremzedenin kira yardımı bayram öncesi hesaplarda olacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’de 330 bin Malatya’da da 45 bin 700 hanenin kira yardımlarını bayramdan önce yatırmış olacağız" dedi. İşte detaylar!

Kira sözleşmelerinde bilinmesi gereken çok gizli sırlar: Kiracılar ve ev sahipleri için hayati ipuçları!

Avukat Ali Alper Tüfekçi, kiracıların ve ev sahiplerinin bilinçli olmasının kira sürecini uyumlu hale getireceğini vurguluyor. İşte ayrıntılar...Hemen tıklayın...

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Depremde kayıplar sarsıntılara uygun tasarlanan yapılarla en aza indirilebilir!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunun altını çizdi ve depremde kayıpların nasıl en aza indirilebileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Ali Fuat Türkel şişli bina açıklaması Haberi

Ali Fuat Türkel şişli bina açıklaması

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de 6 katlı bir bina çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı.  Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi Kardeşler Sokağı'nda bulunan yapıda yaşayan vatandaşlar binadan bazı seslerin geldiği için yetkilileri aradı. 

Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, olay yerini inceledi

Olay yerinde incelemeler gerçekleştiren Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ali Fuat Türkel, yaşanan olayda hayati tehlike arz eden bir durum olmadığını söyleyerek, "Esentepe Mahallesi Kardeşler Sokak üzerinde bulunuyoruz. Burada bulunan 9 binamız İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından riskli bina olarak değerlendirilmiş. Birkaç gün evvel de özellikle şu ortada gördüğünüz binanın kolonlarında genişleme tespit edilmiş. Tedbir amaçlı bugün hem o bina hem de sağ ve solundaki iki bina boşaltıldı. Yaklaşık 10 ailemiz var. Şu...