03 / 05 / 2024

Ali Galip Genç

Ali Galip Genç

Mefer Yapı İnşaat Mühendislik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Galip Genç ve Mehmet Ferudun Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdi Genç tarafından kuruldu.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Gençali tarafından kuruldu.

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çuhadar tarafından kuruldu.

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Ödemiş Gençlik Merkezi 2018'de tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte belediye tarafından hayata geçirilen gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yavuz, Ali Yavuz ve Ersin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Ödemiş'e yeni Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Ödemiş’teki ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Kerem Ali Sürekli “Ödemiş’e yakışır bir Gençlik Merkezi yapılıyor” dedi.

Ali Ağaoğlu'na klip teklifi!

Ağaoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na ilginç bir teklif geldi. Yeni single çıkaran genç şarkıcı Tolga Yakalı, Ağaoğlu'na ilk klibinde rol alması için teklif götürdü.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisinden ayrılık iddiasına yanıt!

Ağaoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın ayrıldığı iddiaları gündeme gelmiş. Gülpınar, iddialara fotoğrafla cevap verdi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar ayrıldı mı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftten konu ile ilgili açıklama geldi.

Ali Yücelen'den Kerkük'teki bayrak krizine tepki!

Türkiye Genç İşadamları Derneği başkanı Ali Yücelen, Irak’ın Kerkük kentinde yaşanan bayrak krizine tepki gösterdi. Yücelen, Irak’taki iç çekişmelerin merkezi hükümeti zayıflattığını ve bunun da bazılarına fiili durum yaratmak için fırsat olduğunu dile getirdi.

Fatih Derviş Ali Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Fatihli gençlerin okuldan arta kalan zamanlarda birçok alanda eğitimlerine ve kültürel faaliyetlerine devam edebileceği Derviş Ali Semt Konağı’nın temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Ali Galip Genç Haberi

Ali Galip Genç

Mefer Yapı İnşaat Mühendislik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Galip Genç ve Mehmet Ferudun Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu. Mefer Yapı İnşaat Mühendislik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;yurt içi ve yurt dışında her türlü mesken işyeri ,işhanı plaza otel motel tatil köyü gibi inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mefer Yapı İnşaat Mühendislik Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Baytar Ahmet Sokak, No:38...