25 / 05 / 2024

Ali Hoca Konaklama adres

Ali Hoca Konaklama adres

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yeşil ve Zeynel Yaman ortaklığında kuruldu.

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi yükseliyor!

Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve Hz. Mevlana’nın müritlerinden Fahrünnisa Hatun’un isminin verildiği sosyal tesisin inşaatı hızla yükseliyor.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli bugün atılıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde inşa edilecek Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli atılıyor. Temel atma töreni bugün gerçekleşecek.

Meram Uluırmak dönüşüm projesinde son durum!

6306 sayılı yasa kapsamında Bakanlar Kurulu tarafından ‘Riskli alan’ ilan edilen Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Dr. Ziya Barlas Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların hızla devam ediyor.

Meram'da kentsel dönüşüm 3. kez protesto edildi!

Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşüm noktasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle üçüncü kez eylem yaptı. Leyla Koca, "Belediye hakkımızı vermiyor" dedi.

Afşin Eshab-ı Kehf'e konaklama tesisi inşa edilecek!

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Eshab-ı Kehf'in UNESCO Listesi'ne alınmasıyla inanç turizminin daha da arttığını belirterek Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün bölgede büyük eksikliği hissedilen konaklama tesisi için yapım ihalesine çıkacağnı bildirdi.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm protesto edildi!

Konya tarihinin en büyük kentsel dönüşümünü Meram ilçe Belediyesi gerçekleştiriyor. Konya'nın Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrünnisa mahallelerindeki "Kentsel Dönüşüm" tepkilere neden oldu.

Meram'da kentsel dönüşüm protesto edildi!

Meram'da kentsel dönüşüm eylemleri devam ediyor. Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa mahallelerinde başlatılan “Kentsel Dönüşüm ve İmar Uygulaması Projesi” bölge sakinleri tarafından ikinci kez protesto edildi

Fatma Toru Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşları bilgilendirdi!

Fatma Toru, 6306 sayılı yasa kapsamında Bakanlar Kurulu tarafından ‘Riskli alan’ ilan edilen Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Dönüşümde en büyük kazanç vatandaşın!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 6306 sayılı yasa kapsamında Bakanlar Kurulu tarafından ‘Riskli alan’ ilan edilen Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Ali Hoca Konaklama adres Haberi

Ali Hoca Konaklama adres

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi konusu: 
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1- Şirket her türlü işletmecilik sektöründe faaliyet yapabilir. 2- Şirket otel, rezidans, apart otel ve otopark işletmeciliği yapabilir. 3- Şirket temizlik, güvenlik vb hizmetleri de üstlenebilir. 3- Şirket araç kiralama hizmeti verebilir. Araç satın alabilir, satın aldığı araçları gerektiğinde satabilir. 4-Şirket her türlü tablo, heykel ve benzeri sanat eseri alabilir, satabilir. Şirket esas amacı olmamakla birlikte, amaçlarını gerçekleştirmek için ruhsat, ticaret ünvanı, patent gibi gayri maddi haklar ile iş makineleri de dahil olmak üzere her türlü menkul mallar ve ihtiyacı için gayrimenkuller iktisap edebilir, kiralayabilir, bunlardan ihtiyaç fazlası olanları kiraya...