14 / 05 / 2024

Ali İhsan Koçbıyık

Ali İhsan Koçbıyık

Esey İnşaat Otomotiv Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali İhsan Koçbıyık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Hanelerin yüzde 73'ü kira vermiyor, kiracıların büyük kısmı piyasadan daha düşük kira ödüyor!

Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması 2023 yılı sonuçlarına göre, oturulan konuta sahip olanların oranı 2022'ye göre 0,5 puan azalarak 2023'te yüzde 56,2 oldu. Ekonomist Nejat Özonay, "Hanelerin yüzde 73'ü kira vermiyor, kiracıların büyük kısmı piyasadan daha düşük kira ödüyor" dedi. İşte o paylaşım

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için BİM mağazasında büyük bir indirim kampanyası başladı. Acele edenler bu fırsattan yararlanabilirler. İşte bu indirimle ilgili tüm merak edilen detaylar...

Ayçiçek yağına büyük indirim: Duyan o markete koşuyor

Ayçiçek yağına o marketten büyük indirim geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı düştü. İşte indirimle alakalı merak edilen tüm ayrıntılar...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

5 kilo toz şekere büyük indirim: İndirimi duyan o markete koşuyor

O markette toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuldu. Bu indirim, birçok kişinin o markete ilgi göstermesine neden oldu. Şeker indirimi fırsatını kaçırmamak için hızlı davrananlar büyük tasarruf sağlayacaklar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Koşun koşun tuvalet kağıdında büyük indirim var! Bim Nisan'ın son günlerinde atağa geçti

Tuvalet kağıdı ücretlerine gelen zamlardan sonra pek çok vatandaş market market indirimli tuvalet kağıdı arayışı içerisine girerken, tuvalet kağıdına büyük indirim BİM'den yapıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Altın rekora koşuyor! ONS altında büyük artış

Altın ücretlerinde olan büyük dalgalanma ile beraber yeni rekorlar kırıldı. Yaşanan hadiseler ile beraber devamlı olarak yükselip  düşen gram altın ücretinde rekor geldi. Kısa bir süre evvel gelen rekor ile beraber yatırımcıların kafası karıştı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 10 Mart 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına dev zam geldi! Büyük tüp fiyatları aldı başını gitti. Zam sonrası büyük tüp fiyatlarını gören vatandaşlar isyan etti. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Ali İhsan Koçbıyık Haberi

Ali İhsan Koçbıyık

Esey İnşaat Otomotiv Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali İhsan Koçbıyık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.


Esey İnşaat Otomotiv Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü hafriyat, kazı ve dolgu işleri ile resmi, yarı resmi ve özel,tüm konut, işyeri, sanayi sitesi, yol, köprü ve baraj inşaatlarını yapmak ve yaptırmak. Bu konuda müteahhit, taşeron ve yapsatçı olarak faaliyet göstermek, taahhütlü ve kefaletli işlem yapmak ve yaptırmak. Konusu ile alakalı mühendislik, mimarlık, danışmanlık, teknik müşavirlik, inşaat ve mimari plan ve proje çizimi, jeofizik, jeoteknik, zemin etüdü, sondaj çalışmaları ve bölgesel yerleşim haritalarının hazırlanması, ve hazırlatılması. Kum, çakıl, çimento, tuğla demir vb. her türlü inşaat ve yapı malzemeleri ile;...