27 / 04 / 2024

5 kilo toz şekere büyük indirim: İndirimi duyan o markete koşuyor

5 kilo toz şekere büyük indirim: İndirimi duyan o markete koşuyor

O markette toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuldu. Bu indirim, birçok kişinin o markete ilgi göstermesine neden oldu. Şeker indirimi fırsatını kaçırmamak için hızlı davrananlar büyük tasarruf sağlayacaklar.



Şeker fiyatları, artan maliyetler ve ekonomik zorluklar nedeniyle yüksek seviyelere ulaşmıştı. Bu zamlar, pek çok vatandaşın zaten zorlu geçim koşullarını daha da ağırlaştırmıştı.

Ancak, şeker fiyatlarının yüksek olduğu bu dönemde, bir marketten toz şeker için büyük bir indirim haberi geldi. İndirimle ilgili merak edilen tüm detayları sizin için derledik.

CARREFOURSA'DAN TOZ ŞEKERDE BÜYÜK İNDİRİM FIRSATI!

Mutfaklarımızın vazgeçilmez bir malzemesi olan toz şeker, tatlıları tatlandırmanın yanı sıra birçok ev yapımı yemeğin de gizli kahramanıdır. Kahvelerimize attığımız bir çay kaşığı şeker, kurabiyelerin ve pastaların lezzetini artırır. Ancak son dönemde gelen zamlar nedeniyle şeker fiyatları yüksek seviyelere ulaşmıştı. CarrefourSA'dan gelen indirim haberi ise tüketicileri mutlu etti.

CarrefourSA, toz şeker fiyatlarında yaşanan zam artışına karşı tüketicilerin yüzünü güldürecek bir indirim fırsatı sunuyor. Toz şeker fiyatlarının artışıyla zorlanan pek çok kişi için iyi bir haber olan bu indirim, CarrefourSA marketlerinde geçerli.

CarrefourSA'nın kampanyası kapsamında Bor Toz Şeker 5 Kg, 152,90 TL olan fiyatı, şimdi sadece 142,90 TL'ye kadar düşürüldü. Bu indirim, toz şeker ihtiyacı olanlar için önemli bir tasarruf fırsatı sunuyor.

Toz şeker indirimi haberi kısa sürede yayıldı ve CarrefourSA mağazalarına olan ilgi arttı. Bu fırsatı kaçırmamak isteyenler, elini çabuk tutarak CarrefourSA'dan 5 kilo toz şekeri uygun fiyatla satın alabilirler.

CarrefourSA'nın bu indirim kampanyası, toz şeker fiyatlarının arttığı bir dönemde tüketicilere destek olmayı amaçlıyor. Kampanyanın ne kadar süreceği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi, bu nedenle şeker ihtiyacı olanlar, indirimden faydalanmak için acele etmeleri öneriliyor.

CarrefourSA, tüketicilere uygun fiyatlarla temel ihtiyaçlarını karşılama olanağı sunmaya devam ediyor. Toz şeker indirimi gibi fırsatlar, aile bütçesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu tür indirimler, market alışverişlerini daha ekonomik hale getirerek tüketicilere rahat bir nefes aldırıyor.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.carrefoursa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Ekim 2023 tarihinde saat 21:25'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.79 Türk Lirası, Euro 29.45 Türk Lirası, altının gramı ise 1.752 Türk Lirası değerindedir.

SON DAKİKA! İstanbul'da korkutan deprem. Marmara sallanmaya başladı. Sosyal medyada büyük panik yaşandı

O marketten tuvalet kağıdında bomba indirim: 44 TL'ye kapanın elinde kalıyor!

e-Devlet'te yeni hizmet! Kullanıma açıldı

 


Geri Dön