28 / 08 / 2024

Ali İmran adres 

Ali İmran adres 

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman A. Fatroush ve İbrahim Halil Yüksel ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul ve proje yatırım fonları konut sektörünü nasıl etkiler?

View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan, Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları'nın gayrimenkullerin menkulleşmesi ve erişilebilir hale gelmesinde kritik öneme sahip olduğunu açıkladı. 

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman A. Fatroush ve İbrahim Halil Yüksel ortaklığında kuruldu.

MMC Mumcuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMC Mumcuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Mumcuoğlu ve Ali İmran Mumcuoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Ataşehir, Mevlana Mahallesi, Kuşkonmaz Sokak'ta kuruldu.

Kocaeli Şehristan Konakları adres!

Kocaeli Şehristan Konakları adres: Mehmet Ali Paşa Mh. Bağdat Cd. No:222 Kandıra Sapağı Mevkii İzmit-KOCAELİ. Kocaeli Şehristan Konakları 'ndaki minimum fiyat 400 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Dumankaya, Tuzla'daki Adres'lerine Panorama'yı da ekledi!

Dumankaya, Tuzla Aydınlı'da yeni bir projeye başladı. Üç yeni projelerinin daha olacağını bildiren Ali Dumankaya, küçük konutlarla tasarlanan Adres Panorama'dan sonra Gizli Bahçe ismiyle projeler üreteceklerini kaydetti

Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Adres Panorama'yı anlatıyor!

Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Dumankaya Adres Panorama projelerini anlattı. Dumankaya basın lansmanını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Ali Ağaoğlu 'yüzde1 peşinat' ile krizi aştı

Ali Ağaoğlu yüzde 1 peşinat formülü ile konutta krizi dağıttı  

Ali Ağaoğlu, yeni yaşını sevgilisi Petek Ertüre'yle kutladı

Çapkın işadamı Ali Ağaoğlu, yeni yaşını sevgilisi Petek Ertüre'yle kutladı. Ağaoğl

Ali Sami Yen planı onay bekliyor

TOKİ'nin toplam 236 bin metrekare inşaat hakkı istediği Ali Sami Yen planı Belediye Meclisi tarafından onaylanırsa yürürlüğe girecek

Ali Ağaoğlu'na Gazeteci Rahim Ak dava açtı!

Habertürk Ekonomi Muhabiri Rahim Ak'ın şikayetiyle hakkında dava açılan İşdamı Ali Ağaoğlu, savcılıkta ifade verdi

Ali İmran adres  Haberi

Ali İmran adres 

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman A. Fatroush ve İbrahim Halil Yüksel ortaklığında kuruldu.

Ali İmran Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket yurt içi ve yurt dışında yerleşik gerçek ve tüzel kişilerin ticari mümessillik, acenta ve distribitörlük ve her türlü emtianın ithalat ve ihracatını, alımını, satımını ve transit ticaretini yapmak üzere kurulmuştur. TARIM ÜRÜNLERİ a. Şirket başlıca bakliyat türü olan kırmızı ve yeşil mercimek, her türlü kuru fasulye, nohut ve nohuttan mamul leblebi, pirinç, buğdaydan mamul ince ve kalın bulgur üretmek, ürettiği bu mamullerin paket ve ambalajını yapmak, yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak. b. Her türlü tohum geliştirme, üretme ve iyileştirme çalışmaları yapmak. c. Her türlü bakliyat, hububat ve her...