02 / 07 / 2024

Ali İnan Ülgen

Ali İnan Ülgen

İdeal İzolasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali İnan Ülgen, Elmas Duran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Sancaktepe, EyüpSultan Mahallesi'nde kuruldu

Üç ay önce iki kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatlarının düşeceğini söyleyerek 'Üç ay önce 2 kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor!' örneğini verdi. 

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Ali Özsoy: Tapu harçlarında indirim yapılmalı!

Gayrimenkul alım-satımlarında alınan tapu harcıyla ilgili önemli değişiklikler getiren yasa teklifi ile ilgili değerlendirme yapan Alanya Emlakcılar Derneği başkan yardımcısı Ali Özsoy, tapu harçlarında indirim yapılmaması halinde sektörün olumsuz etkileneceğini söyledi...

Büyükyalı İstanbul, Ali Poyrazoğlu’nu ağırlayacak!

Büyükyalı İstanbul, tiyatro ve sinemadaki başarılı kariyerinin yanı sıra, eğlenceli olduğu kadar düşündürücü sohbetleriyle tanınan usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu konuk edecek.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve 7’den 77’ye herkesin spor yapabilmesi için Muğla’ya yeni spor tesisleri kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Kentsel dönüşümde alınan 2/3 kararı ne işe yarar?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz bugünkü yazısında kentsel dönüşümde alınan 2/3 kararını kaleme aldı. İşte Ali Güvenç Kiraz'ın o yazısı..

İşte Ali Ağaoğlu en büyük başarısının sırrı!

‘Yaşam Mimarı’ olarak tanınan ‘İnşaatçılar Kralı’ Ali Ağoğlu başarılı bir iş adamı. Aynı zamanda son derece karizmatik. Doğal ve samimi halleriyle 7’den 70’e herkesin sempatisini topluyor.

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e verilen daireyi geri istemiyor!

2012 Olimpiyatlarında altın madalya kazanan ancak doping yaptığı gerekçesiyle madalyası alınan ve 8 yıl men cezası verilen Aslı Çakır Alptekin'e, Ali Ağaoğlu tarafından verilen daire geri alınmayacak.

Ali Ağaoğlu 3.5 milyon Euro'ya yeni tekne satın aldı!

Bonkörlüğü ile tanınan ve her hayır işinde en ön saflarda yer alan Ali Ağaoğlu, yeni bir yüzen saray satın aldı. 22.5 metrelik teknenin değeri 3.5 milyon Euro..

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Mimar Sinan’ı anacak!

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Mimar Sinan’ı anacak. Mimarlar Odası Taş Bina’da Oda Başkanı Arsal Arısal’ın basın açıklamasıyla başlayacak programda, Ali Saim Ülgen’in el çizimleri ile Mimar Sinan eserleri sergilenecek.

Ali Ağaoğlu'dan TÜRGEV'e arazi bağışı açıklaması!

17 Aralık siyaseti dizayn operasyonunda gözaltına alınan ve hakkında bazı işlerinin yürütülmesi karşılığında TÜRGEV'e arsa bağışladığı iddiaları ortaya atılan işadamı Ali Ağaoğlu, ilginç açıklamalarda bulundu...

Ali Ağa Suit projesi!

Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş tarafından Uçarlar Yapı'dan satın alınan Ali Ağa Suit projesi yeniden satışa sunulacak. 2 bin 508 metrekare alana sahip olan Projede yer alan daireler stüdyo ve 1+1 olarak dizayn edildi...

Ali İnan Ülgen Haberi

Ali İnan Ülgen

İdeal İzolasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali İnan Ülgen, Elmas Duran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


İdeal İzolasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kamu ve özel sektör binaları fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu dış ve iç cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı giydirmeli dış ve iç cephe kaplama işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İdeal İzolasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, EyüpSultan Mahallesi, Abdulhamit Caddesi, Gurbet Sokak,...