07 / 05 / 2024

ali kibar Hyundai

ali kibar Hyundai

Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar yaptığı açıklamada " Biz sadece yatırım diye elektrik santralleri ve AVM’leri görürsek ekonomide sıkıntılar olur " diye konuştu

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Orhanlı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Orhanlı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kore İş Konseyi Başkanı Ali Kibar, "Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir" dedi.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı buraya gelip park eder!

Türkiye ekonomisine ilişkin soruları yanıtlayan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Şu anda Türk Lirası bazında baktığımda ben önümüzdeki süreçte Türk iç pazarına değil, önemli miktarlarda yabancı yatırımcının da gayrimenkul alacağını düşünüyorum" dedi...

Yeni yatırım seferberliği gelebilir!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yurtiçindeki yeni, önemli ve ölçekli yatırımlar için açıklamalarda bulundu. Ali Kibar, yeni yatırım seferberliğinin gelebileceğini açıkladı. 

ali kibar Hyundai Haberi

ali kibar Hyundai


Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, “Bugün inşaat sektöründeki karı gören yatırımcı kalkıp da parasını hiçbir yere yatırmaz. İnşaattaki karlılık ne markalı ne markasız ürünlerde var” dedi. Ali Kibar, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın inşaat sektöründeki sıkıntılara dikkati çekerek, sanayinin ekonomideki payının artırılması yönündeki açıklamalarına ilişkin şu değerlendirmede bulundu: 


“Başbakan Yardımcısı Babacan’ın, tespitleri çok doğru. Bugünkü inşaat sektöründeki karı gören yatırımcı kalkıp da parasını hiçbir yere yatırmaz. Bir emsal imarı ile satın alınan arazi, 2-3 katsayılı imara dönerse böyle bir karlılık hiçbir sanayi şirketinde yok. Ne markalı üründe, ne markasız üründe var.” 


Kibar, Türkiye’nin otomotivde 2023 hedeflerine ulaşabileceğine işaret ederek, “Türkiye’nin çok gizli potansiyelleri var ama kullanabilirsek. Sadece biz yatırım diye elektrik santralleri ve AVM’leri görürsek ekonomide sıkıntılar olur” dedi. Türkiye...