05 / 07 / 2024

ali kurt deprem açıklaması

ali kurt deprem açıklaması

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da 500 bin konutun deprem açısından riskli olduğunu belirtti ve konuyla ilgili hızlı çözüm fikrini anlattı...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de 2. etap teslimleri 8 Temmuz'da başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinde 2. etabın anahtar teslimlerinin 8 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesi başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle yüzleri güldürmeye devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde yıkımları tamamlandı. 1.100 kişinin dirençli ve konforlu konutlara kavuşacağı projenin temeli çok yakında atılacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Ali Kurt: Deprem dirençli İstanbul için en hızlı çözüm, boş evleri riskli yapı sahiplerine kullandıracak bir yöntemdir!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, büyük depremin beklendiği İstanbul'da  deprem dirençli İstanbul için en hızlı çözümün boş konutların riskli yapı sahiplerine kullandıracak bir yöntem olduğunu söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan ve Sultangazi projelerinde çalışmalar tam gaz! İstanbul'a iki yeni proje daha geliyor! 

KİPTAŞ'ın Sultangazi ve Eyüpsultan’da inşa ettiği iki yeni projesi için çalışmalar hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da söz konusu projelerin kentsel dönüşümde hızlı çözümün önemli bir örneği olacağını söyledi.

KİPTAŞ'tan müjde! Ali Kurt resmen tarih verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen ve teslimleri tamamlanan Güngören Doğakent Evleri'nde şimdi de taşınmalar başlıyor.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje müjdesi daha! Ali Kurt resmen açıkladı, temeli atılıyor!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle binlerce yurttaşı depreme dayanıklı konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ, bir projenin daha temelini atmaya hazırlanıyor. 

KİPTAŞ'tan kamu bankalarına çağrı: Çürük yapılar için düşük faizli kredi imkanı sunun, kefil biziz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda kentsel dönüşümdeki borç yükünün vatandaşları zorladığını belirterek, kamu bankalarına kentsel dönüşüm için resmi yazı yazdığını ve vatandaşlara kefil olacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje daha geliyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bir riskli yapının daha yıkımına başladıklarını belirterek, "Yeni projemizin temelini atacağız." dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Yüksek enflasyon ve faiz ortamı konut satışlarını durma noktasına getirdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt düşüş gösteren konut satışlarına değinerek yüksek enflasyon ve faiz ortamının konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’tan depreme dirençli kent için inşaat sektörüne iş birliği çağrısı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul’un hızlı biçimde depreme dirençli bir kent haline getirilmesi için inşaat sektörüne iş birliği çağrısında bulundu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm seferberliğine tüm kamu bankaları ve yüklenici firmalar dahil olmalı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Kentsel dönüşüm seferberliğine tüm kamu bankaları ve yüklenici firmalar dahil olmalı" dedi.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde ön teslimler başlıyor! Tarih verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri için son dakika müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda projede ön teslimlerin 23 Mayıs itibarıyla başladığını belirtti.

ali kurt deprem açıklaması Haberi

ali kurt deprem açıklaması

Beklenen büyük İstanbul depremi, gündemden düşmüyor. Riskli yapı stokuyla tehlike içinde olan İstanbul'da yaşanacak olası bir depremin büyük hasar yaratacağı öngörülüyor. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da 500 bin konutun deprem açısından riskli olduğunu belirtti ve "İstanbul’da 1.3 milyon konut stoku var. Bunun 500 binini riskli konutlarla eşleştirelim" dedi. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un İstanbul'daki riskli bina açıklamasını kaleme aldı.

İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

 KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul’da 500 bin konutun deprem açısından riskli olduğunu belirtti:

- Vatandaşı bir an önce o riskli konutlardan kurtarmamız lazım.

Hızlı çözüm için şu formülü ortaya koydu:

- İstanbul’da yeni konut yapmayalım. Olanı değerlendirelim. İstanbul’da 1.3 milyon konut stoku var. Bunun 500 binini riskli konutlarla eşleştirelim. Riskli...