02 / 05 / 2024

Ali Kurumahmutoğlu kimdir

Ali Kurumahmutoğlu kimdir

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Ali Abacıoğlu kimdir?

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının yazarlarından olan Avukat Ali Abacıoğlu kimdir? Avukat Ali Abacıoğlu hangi alanda hizmet veriyor?

Ali Kurumahmutoğlu Emlak Yönetim'deki görevinden alındı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ali Kahyaoğlu: Blok mermere fon, sektörü batırır!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu yaptığı açıklamada, 2002 ’de 350 milyon dolar olan doğaltaş ihracatın, 2013 ’te 2.2 milyar dolara yükseldiklerini söyledi.

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Duman, Halit Kurumahmutoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Ali Kurumahmutoğlu kimdir Haberi

Ali Kurumahmutoğlu kimdir

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı. Yerine İDO Genel Müdür Yardımcısı Hasan Durhat atandı.


Kurumahmutoğlu’nun görevden alınmasında gerekçesinin 3 bin konutluk Kusunlar projesinde konut sahipleriyle mahkemelik olması ve ihaleleri İstanbul ve Samsun’daki yakını olduğu firmalara vermesinin rol oynadığı söyleniyor. Genel Müdürlüğü döneminde şirkete bağlı site yönetimlerinde birinci derece akrabalarını istihdam ettiği iddiaları ortaya atılan, TOKİ evlerinde de kızı, yeğeni ve kardeşini ev sahibi yaptığı ortaya çıkan Kurumahmutoğlu’nun mal varlığında artış olduğu da söyleniyordu.


Ali Kurumahmutoğlu’nun görevden alınmasıyla boşalan Emlak Yönetim A.Ş Genel Müdürlük koltuğuna İstanbul Deniz Otobüsleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Durhat atandı. Durhat’ın pazartesi günü göreve başlaması...