06 / 05 / 2024

Ali MİDİLLİLİ kimdir

Ali MİDİLLİLİ kimdir

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin Adaylığı Hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Yeni üye adaylarıyla ilgili yapılan açıklama şöyle...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Sibel Huriye Üğdül kimdir?

İntema İnşaat Genel Müdürü Sibel Huriye Üğdül kimdir? Sibel Huriye Üğdül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sibel Huriye Üğdül'ün biyografisi...

Ali İlhan Ak, Kuyumcukent İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı Görevine 14 Mayıs 2019 tarihinde Ali İlhan Ak atandı...

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Türkiye Petrolleri Genel Müdürülüğü'ndeki işletme kiraya veriliyor!

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü kampüsü içerisinde bulunan büfe alanı ve merkez çay ocakları kiraya verilecek. Kiralama işi “Kapalı Teklif Usulü” ve “Pazarlık Usulü” ile ihale edilecek. 

Remzi Aydın, İmar Müdürlüğü personeli ile toplantı yaptı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İmar Müdürülüğünde görevli personelle toplantı düzenledi. Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın, personelin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yalı Ataköy’de üstün tasarım ödüllü B.IQ!

Binalarda yaşam konforu ve enerji yönetimi alanında entegre çözümler sunan Berker by Hager, Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Ataköy projesinde üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ anahtarı ile ekstra konfor sağlıyor.

Batısöke Çimento Üretim Müdürü Ali Serdar KOÇ oldu!

Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Batısöke Çimento Üretim Müdürü Ali Serdar KOÇ oldu.

Tolga Alişoğlu, WaterGarden Genel Müdürü oldu!

Türkiye’nin sosyal yaşamına yön verecek olan WaterGarden projesinin Genel Müdürü pozisyonuna Tolga Alişoğlu atandı. Alişoğlu, 9 Eylül Üniversitesi İktisat mezunu olup master ve doktorasını Yeditepe Üniversitesi’nde yaptı.

Kütahya'daki Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıp cami yapılacak!

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Emniyet Müdürlüğü'nün eski binasının bulunduğu alana cami yapılacağını kaydetti.

Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü Mustafa Gültekin'e verildi!

Mart ayında Radisson Blu Otelleri Yıllık Olağan Genel Müdürler Toplantısı, Mısır’da, Kahire’de gerçekleşti. Her sene olduğu gibi, bu toplantı esnasında, Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü verildi.

Mehmet Düzel İnşaat Mühendislik Gıda Tarım ve Hayvancılık İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Düzel İnşaat Mühendislik Gıda Tarım ve Hayvancılık İşletmeciliği Anonim Şirketi, Ali Ekin Düzel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu.

Ali MİDİLLİLİ kimdir Haberi

Ali MİDİLLİLİ kimdir


"Şirketimizin 23.02.2015 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; 23.03.2015 tarihinde yapılacak 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında;  Kurumsal Yönetim Komite üyeleri tarafından uygun görülen Sn. Ali MİDİLLİLİ ile Sn. Sevhan GÖK KAHYA' nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verilmiştir. Adayların Özgeçmişleri ek'te yer almaktadır."


 - Sevhan GÖK KAHYA kimdir? tıklayın


- Ali MİDİLLİLİ kimdir?