23 / 07 / 2024

Ali Mükerrem Furtun

Ali Mükerrem Furtun

Bmon İnşaat Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Ali Mükerrem Furtun ve Durdiye Bahar Tente Furtun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş'ta rezerv alanda kalan sağlam binalar da yıkılacak!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, şehir merkezinin yeniden tasarlandığına, rezerv alan içinde kalan binaların sağlam bile olsa yıkılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

Mahtan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahtan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Adil Karabay, Haşim Karabay, Mükerrem Sametoğlu, Nusriye Koyaş ve Tahir Karabay ortaklığında kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdolalı Khalili Sadaghiani ve Mükerrem İlker Sevgen tarafından kuruldu.

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

Verus Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Habib Ali M. Kukar tarafından kuruldu.

Karadeniz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mükerrem Özyurt tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

Radwan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radwan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün S. O. Sultan Alshaya Al-Ali, M. S. Abdulla Tahnoon Al-Alı ve Radwan Iskaf imzasıyla kuruldu.

Mersin Erdemli'de camiler onarılıyor!

MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde belediye ekipleri, camilere bakım yaparak onarım, boya-badana işlerini yaptı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak ilçede bulunan tüm camilere yardım ettiklerini belirtti.

Ali Mükerrem Furtun Haberi

Ali Mükerrem Furtun

Bmon İnşaat Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Ali Mükerrem Furtun ve Durdiye Bahar Tente Furtun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu. 


Bmon İnşaat Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi İnşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi,...