24 / 07 / 2024

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.




Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer şehirdeki yeni konutlar ile ilgili son dakika açıklamaları yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Pazarcık ilçesinde incelemeler yaparak, Kaymakam Muhammet Kaya ve Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan'dan da kentteki çalışmalarla ilgili önemli bilgiler aldı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, büyük yıkıma neden olan depremlerin evlerini yıktığını vatandaşların kalıcı konutlara yerleştirilmesi adına başlatılan çalışmaların gece gündüz devam ettiğini söyledi.

Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı açıklamada çalışmaların 7/24 esasına göre devam ettiğini dile getirerek, yaklaşık olarak 10 bin konutun kış gelmeden hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Kahramanmaraş taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de şehrin yeniden inşası noktasında tüm alanlardaki faaliyetlerin hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Paylaşılan bilgilere göre, düzenli şekilde ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve afetzede vatandaşlarla bir araya geldiklerine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör son dakika bilgilerini de paylaştı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri aldıklarını ve mahallelerde hemşerileriyle bir araya geldiklerini ve taleplerini dinlediklerini söyledi.

Açıklamasında Aşağımülk Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren köy evlerinde incelemeler yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yapımında sona gelinen köy evlerinin Ocak ayı itibarıyla vatandaşlara teslim edilmiş olacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ayrıca açıklamasında Kahramanmaraş Pazarcık'ın inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetler hızlı bir biçimde devam ettiğini belirterek, emeği geçen herkese de teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

Bakan Özhaseki 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıkladı! Tek çaremiz kentsel dönüşüm...


Geri Dön