30 / 04 / 2024

Ali Nuhoğlu yeni şirket

Ali Nuhoğlu yeni şirket

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni şirketini 10 milyon TL sermeye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kurdu. 

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu!

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu. Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Alican İbrahimağaoğlu tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Prof. Ali Çarkoğlu: Türkiye'de neden sahra hastanesi planlaması yok?

Prof. Ali Çarkoğlu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının ekonomik, sosyal ve siyasi etkilerine değinerek, ‘Bir vatandaş olarak sahra hastane planlamasının neden yapılmadığını sorguluyorum” dedi.

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Ali Nuhoğlu yeni şirket Haberi

Ali Nuhoğlu yeni şirket

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni bir şirket kurdu.

Anz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Nuhoğlu ve Mehmet Emin Akbulut ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile 8 Şubat 2018 Perşembe günü kuruldu. 

Anz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  konusu:

1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.
2- Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak.
3-Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.
4-Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rölöve restorasyon ve onarım yapmak.
5- Açılan yurtiçi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
 

Anz...