27 / 04 / 2024

Ali Öztunç kanal istanbul açıklaması

Ali Öztunç kanal istanbul açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, tarafından İstanbul'da çözülmesi gereken durumlarla ilgili bir rapor hazırladı. Kanal İstanbul projesine de değinilen raporda, Marmara Denizi'nde yaşanılan kirlilikle ilgili de açıklamalar yapıldı.

Ali Öztunç’tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında son günlerde yeniden tartışma konusu Kanal İstanbul projesinin bir devlet projesi olmadığını dile getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Marmara Denizi ve Karadeniz'e sahip çıkmak için Kanal İstanbul'a "Hayır" denilmesi gerektiğini savundu.

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztunç, “Kanal İstanbul, demokrasi krizidir” dedi.

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmiyor mu? Milletvekili tek tek açıkladı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, deprem bölgesindeki son durum ile ilgili konuştu. Orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmediğini söyleyen Öztunç, deprem konutlarının inşaatı ile ilgili de açıklama yaptı. İşte ayrıntılar... 

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans şirketlerinin akıbeti TBMM'de!

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans sistemiyle çalışan şirketler TBMM gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Öztunç ve Shıvan Ezzat M. Barı Buhar ortaklığında kuruldu.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nin konut projesinin akıbeti TBMM'de!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesinin yürüttüğü konut projesinin hak sahiplerine teslimi meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Marmaris Kumlubük’ün imar izni kaldırıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Marmaris Kumlubük’ün statüsünün değiştirildiğini, koruma alanı kapsamından alındığını, yüzde 5 olan imar izninin de kaldırıldığını belirtti. 

Ali Öztunç'tan Marmaris Kumlubük imar açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, yaptığı açıklamada Marmaris Kumlubük’ün "imara açılarak 3 milyar TL'lik rant yaratıldığını" iddia etti...

Kuzey Marmara Otoyolu’nun ihalesinde değişiklik yapıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kuzey Marmara Otoyolu projesinin uygulama sözleşmesinde yapılan değişikliği gündeme getirmişti. Peki bu değişiklik ne?

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çağrısı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, çevre kirliliğini gündeminde tuttu. Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul raporu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, tarafından İstanbul'da çözülmesi gereken durumlarla ilgili bir rapor hazırladı. Kanal İstanbul projesine de değinilen raporda, Marmara Denizi'nde yaşanılan kirlilikle ilgili de açıklamalar yapıldı.

Ali Öztunç kanal istanbul açıklaması Haberi

Ali Öztunç kanal istanbul açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, tarafından İstanbul'da çözülmesi gereken durumlarla ilgili bir rapor hazırladı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Marmara Denizi, Kanal İstanbul projesi ve çevre kirliliğine ilişkin gelişmelerle ilgili rapor Ali Öztunç, tarafından CHP MYK’ya sunuldu. Raporda, çözüm önerilerine de yer verildi. 

Kanal İstanbul projesiyle Marmara Denizi’deki kirliliğin daha da artacağı belirtilen raporda TÜBİTAK’la bağdaştılırılan şu görüş yer aldı: 

“Deniz tabanında beklenenden daha geniş bir alanda ekosistem tahrip olacak. Yüksek miktarlardaki çamur boşaltım faaliyeti nedeniyle oluşacak bulanıklık akıntı ile daha geniş alana yayılacak. Bu konuda hiçbir bilgi ve öneri yok. Binlerce ton organik madde yükü ile Marmara Denizi’nin oksijen dengesini olumsuz yönde etkileyecek, su dolaşımının zayıf olduğu bölgelerde oksijeni tamamen bitirecek. Boşaltılacak madde, Marmara Denizi su kolu ve...