29 / 04 / 2024

Ali Öztürkmen

Ali Öztürkmen

NCN Turizm Tekstil ve Gıda Limited Şirketi, Ali Öztürkmen ve Nilgün Öztürkmen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz 2013 tarihinde Kumkapı'da kuruldu

Reyalin İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Reyalin İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Öztürk tarafından kuruldu.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Öztürk tarafından kuruldu.

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Nordic İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nordic İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Öztürk ve Mans Byckare AB ortaklığında kuruldu.

Armateba Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armateba Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Ali Öztürk, Fulya Nur Yavuz ve Yasin Turan ortaklığında kuruldu.

Alfafen İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alfafen İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Öztürk, Ebubekir Tuygun, Fatih Yıldız ve Mustafa Öztürk tarafından kuruldu. 

Elkerim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elkerim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Öztürkmen ve Ahmed El Kerim  tarafından kuruldu.

Şevin Otelcilik İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şevin Otelcilik İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Öztürkmen ve Nilgün Öztürkmen  tarafından açıldı.

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taş tarafından kuruldu.

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ltm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ltm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Özen Başaran ve Muhammed Ali Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Ali Öztürkmen Haberi

Ali Öztürkmen

NCN Turizm Tekstil ve Gıda Limited Şirketi, Ali Öztürkmen ve Nilgün Öztürkmen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. NCN Turizm Tekstil ve Gıda Limited Şirketi iş konusu; Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta inşa edebilir veya satın alabilir satabilir işletebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


NCN Turizm Tekstil ve Gıda Limited Şirketi adres: Kumkapı, Şehsuvar Bey Mahallesi, Kadırga Liman Caddesi,...