28 / 04 / 2024

Ali Pehlivanoğlu iletişim

Ali Pehlivanoğlu iletişim

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin kurucusu Ali Pehlivanoğlu, kısa bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yapıyor. Şirket, Torbalı Ayrancılar'da 517 dairelik yatırım yapıyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ali Pehlivanoğlu Sitesi ile Torbalı'ya 697 konut geliyor! Yeni proje!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu Torbalı'da 697 konut yapacak...

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Maltepe Marmarada Evleri iletişim!

Maltepe Marmarada Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Satıroğlu İnşaat'ın projesi Marmarada Evleri, 246 daireden oluşuyor...

Ali Pehlivanoğlu iletişim Haberi

Ali Pehlivanoğlu iletişim

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin kurucusu Ali Pehlivanoğlu, kısa bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yaptı. 2015 yılında İzmir'in yeni gelişim bölgesi olan Torbalı Ayrancılar'da başladığı 517 dairelik toplu konut projesinde hızla yol almaya devam ediyor. 


Temel atılacak 


Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi olduğu SİZA Gayrimenkul Limited Şirketi, 517 dairelik 11 bloktan oluşan projenin ilk 2 bloğunu 2016 Mart ayında tamamlandı. Ali Pehlivanoğlu, 3. bloğun temel atma töreninin de çok yakında olacağını belirten Ali Pehlivanoğlu, satışlar için özellikle taiz oranlarının düşmesini beklediklerini belirtti. Zemin ve 9 katlı 11 bloktan oluşan proje kapsamında, 88 adet 52 metrekare büyüklüğünde 1+1, 319 adet 86-89 metrekare büyüklüğünde 2 + 1 ve 110 adet 140 metrekare büyüklüğünde 3+1 konut yapılacak. Pehilivanoğlu, sosyal donatı alanlarını da kapsayan...