28 / 04 / 2024

Ali Pehlivanoğlu izmir

Ali Pehlivanoğlu izmir

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

Ali Pehlivanoğlu'ndan İzmir'e toplu konut projesi!

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin kurucusu Ali Pehlivanoğlu, kısa bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yapıyor. Şirket, Torbalı Ayrancılar'da 517 dairelik yatırım yapıyor.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ali Pehlivanoğlu izmir Haberi

Ali Pehlivanoğlu izmir

Kaliteli hizmet anlayışı içerisinde yerli sermaye ile hizmet veren Ali Pehlivanoğlu Şirketler grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekköy'de hizmete açtı. Açılışa Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Pehlivanoğlu evsahipliğinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılışta Konuşan Ali Pehlivanoğlu, "Ülkemizin yaşadığı zor günlerden dolayı abartılı ve eğlenceli bir açılış yapmadık, sade bir törenle Örnekköy mağazamızı açıyoruz.



İlerideki mağaza açılışlarımızda daha coşkulu törenler yapacağız. Kurban Bayramı'na kadar beş mağaza daha açma hedefimiz vardı. Mağazalarımız hazırlanıyor. Bu açılışımızın ardından Ayvalık, Akhisar, Milas ve Edremit'te açılışlar yapacağız.


İsmimizin yer etmesi önemli


Örnekköy mağazasını faklı bir konseptte açtıklarını belirterek sözlerine devam eden Pehivanoğlu, "Bu mağazamız farklı konsept açısından uygun bir mağaza. Beş yüz metrekarelik bir mağaza.



Bu yüzden içerisinde balık, unlu mamuller ve kuru temizleme markaları kendilerine özel reyon açacak....