14 / 05 / 2024

Ali Pekür

Ali Pekür

Artı 3 İnşaat ve Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çengel, Ali Pekür, Mehmet Sakık tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

BİM'e bakmadan beyaz eşya almayın! Uygun fiyatlı buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi

Yayımlanan BİM 26 Mayıs Cuma indirimli aktüel ürünler kataloğunda yer alan beyaz eşya ürünleri dikkat çekti. Uygun fiyat etiketiyle satılacak olan  buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi gibi pek ürün yakında marketlerde olacak. İşte detaylar...

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

Vatandaşı kahreden haber! Zam geliyor

ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, kısa süre içerisinde sebze ve meyve fiyatlarına zam yapılacağını söyledi.

ZARA’dan indirimli özel fiyatlar! ZARA 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sonbahar havalarıyla markalar yeni sezon ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ederken bir diğer giyim markası ZARA pek ürününde fiyatları indirdi.

Mango’da %70 indirim fırsatı! Yetişen alıyor…

Ünlü giyim markası Mango yaz sezonuna indirimli ürünlerle giriş yaptı. Pek ürüne indirim yapan giyim firması, indirimde yer alan ürünleri tekrar indirime sokarak neredeyse %70’e varan indirim yapmış oldu. Pantolonlardan kazaklara, çantalardan aksesuarlara kadar pek çok üründe büyük indirimler var.

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Mts Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yörükoğlu tarafından kuruldu.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Kanal İstanbul ile gelecek nüfus artışı kenti yaşanılamaz kılacak!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Ali İpek, “Deprem riskine karşı önlem alınması gereken bu ortamda Kanal İstanbul gibi bir projenin konuşulmaması gerekiyor. Nüfus artıracak yeni bir kent projesinin İstanbul’u yaşanılmaz bir kent haline getireceği aşikar” dedi.

Ali Pekür Haberi

Ali Pekür
Artı 3 İnşaat ve Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çengel, Ali Pekür, Mehmet Sakık tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu.


Artı 3 İnşaat ve Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi. Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi devri kabil maden haklarını devir almak. İlgili yerlerden izin almak şartı ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü...