22 / 05 / 2024

ali samiyen oteli projesi

ali samiyen oteli projesi

Galatasaray Kulübü mali genel kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde Metin Ünlü'nün genel kurul divan başkanlığında yapıldı. Galatasaray Kulübünün yıllık olağan mali genel kurulu yapıldı.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Ali Sami Yen Oteli'nin inşaatında sona gelindi!

G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in "Zararı aşağıya çekmek için bazı aksiyon planları hazırladık" cümlesinin perde arkası aralandı. Kulübün yol haritası kapsamında Ali Sami Yen Oteli, Florya ve Riva arazilerinin de planı yapıldı.

GS yönetimi, Ali Sami Yen Oteli ve Riva projelerini hayata geçirecek!

Son 3 sezon zararı şu an 106 milyon Euro olan Galatasaray'da yönetim; Ali Sami Yen Oteli, Riva projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Adana Divan Oteli Haziran'da açılacak!

Bilici Holding A.Ş. yatırımı olan Adan Divan Oteli haziran ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bilici Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici, konuyla ilgili konuştu..

1970 yılında Mecidiyeköy ile Gayrettepe arasında üst yol inşa edilecekmiş!

1970 yılında Mecidiyeköy ile Gayrettepe arasında 935 metre uzunluğunda üst yol yaptırılacakmış. Ali Samiyen Stadı önünde yapılacak olan üst yol, 6 şeritli olacakmış ve mevcut caddenin üstüne inşa edilecekmiş.

Mehmet Ali Çebi kimdir?

Makyol İnşaat, Mövenpick ve Etiler Meridien Oteli'nin sahibi Mehmet Ali Çebi kimdir? Makyol İnşaat, ne zaman kuruldu? Mehmet Ali Çebi ve Makyol İnşaat hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'daki oteline mühür vuruldu!

Ali Ağaoğlu'nun Bursa Uludağ'da yer alan My Resort adlı oteli mühürlendi...

Ali Ağaoğlu çalışanlarına özel gece düzenledi!

Ali Ağaoğlu Uludağ'da açtığı yeni oteli My Mountain'in çalışanları için özel düzenledi. Ağaoğlu otelin 1200 personelliyle bir araya geldi...

Torunlar-Kapıcıoğlu, Ali Samiyen'i 1 milyonTL sermayeyle yapacak!

Torunlar GYO; grup şirketlerinin faaliyet konusu ve sermaye miktarlarını açıkladı. Buna göre Ali Sami Yen projesini hayata geçirecek Torunlar-Kapıcıoğlu ortaklığının sermaye miktarının 1 milyon TL olduğu ortaya çıktı

Ali Ağaoğlu, konuklarını Ağaoğlu My Resort'te ağırladı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Uludağ'daki oteli Ağaoğlu My Resort'un her mevsim ayrı bir güzelliği olduğunu göstermek için hafta sonları İstanbul elitlerini dağda ağırlıyor.

Osmanlı eseri İmaret, Yunanistan'ın en değerli oteli!

Osmanlı yönetimi döneminde Kavalalı Mehmet Ali Paşa tarafından yaptırılan ve medrese, mektep ve aşevi olarak kullanılan Kavala'daki imaret, son 10 yıldan bu yana Yunanistan'ın en değerli oteli olarak işlev görüyor

ali samiyen oteli projesi Haberi

ali samiyen oteli projesi

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede, genel kurul pan başkanlığına Metin Ünlü seçildi.


Kulüp başkanı Dursun Özbek, kongrenin açılışını yapıp, genel kurul pan başkanlığı görevi için aday olanların isimlerini isterken, tek aday olarak çıkan Metin Ünlü bu görevi üstlendi.


Kongre pan heyetinin belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla genel kurul toplantısına başlandı. Katılımcı üye sayısının açılışta 397 olduğu belirtildi.


Genel kurulda, sarı-kırmızılı kulübün 2015 yılı faaliyet ile denetim kurulu raporları okunup, kulüp yönetimin mali ve idari yönden ibrası oylanacak.


Kongre gündeminde, disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp karara bağlanması ve 2016 yılı bütçesinin görüşülüp karar altına alınması da bulunuyor.


ESKİ BAŞKANLAR YERİNİ ALDI

Genel kurulda kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetimi tam kadro hazır bulunurken, eski başkanlardan da birçok isim yerini aldı.


Sarı-kırmızılı kulüpte daha...