04 / 05 / 2024

Ali Serim yatırımları

Ali Serim yatırımları

Finas Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Serim, 15 Temmuz darbe girişiminin ciddiye alınacak bir ekonomik zararı olmayacağını düşünüyor. Bu durumun muazzam bir başarı olduğunun altını çizen Serim, "Tarih belki de bu duruma dünyada ilk defa şahitlik ediyor.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Mehmet Ali Baldaner, F. Emircan Demirer ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu.

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

İdyma Turizm Ve Tarım Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdyma Turizm Ve Tarım Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güzel tarafından kuruldu.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ali Serim yatırımları Haberi

Ali Serim yatırımları


Finas Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Serim, 15 Temmuz darbe girişiminin ciddiye alınacak bir ekonomik zararı olmayacağını düşünüyor. Bu durumun muazzam bir başarı olduğunun altını çizen Serim, "Tarih belki de bu duruma dünyada ilk defa şahitlik ediyor. 


Normalleşme 2023 hedeflerine ulaşabilmek için önemli. Yenikapı Mitingi 40 yıla yaklaşan hayatımda gördüğüm en güzel manzaraydı. Hazır bu yüksek motivasyona sahip toplumsal kaynaşmayı idrak ediyorken acil olarak hukuk sitemine yönelik iyileştirici uygulamalar yapılmalı" diyor. 


inas Danışmanlık Yönelim Kumlu Başkanı Ali Serim, 15 FTemmuz gecesi yakın bir dostuyla Beşiktaş'taki Swissotel'de yemek yiyordu. Sürekli havada turlayan askeri bir helikopterin gürültüsünden şikayet ederken darbe girişimi haberini aldı. Önce bu habere inanmadığını belirten Serim, "Evimde televizyon karşısına geçince hepimizi dehşete düşüren manzarayla karşılaştım" diyor. Serim'in ilk işi sosyal...