29 / 04 / 2024

Ali Talip Özdemir kimdir

Ali Talip Özdemir kimdir

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Altok Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altok Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Talip Okutturan tarafından kuruldu.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Ali Ağaoğlu'ndan Kuveyt prensesine ilginç cevap!

Ali Ağaoğlu, BBC için Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde ilginç açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, evine talip olan Kuveyt prensesini nasıl reddettiğini anlattı.

1991 yılında Yakacık çöplüğü ıslah edilecekmiş!

1991 yılında Maliye Bakanı Adnan Kahveci ve Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, Yakacık çöplüğünde incelemeler yapmışlar. Bakanlar, Büyükşehir Belediyesi'nden günde 700 ton çöpün döküldüğü alanın 1 ayda ıslah edilmesini istemişler.

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Ermenek Başsavcısı Ali Özdemir Şakir Uyar'ın evinde kiracıymış!

ERMENEK Başsavcısı Ali Özdemir’in, 18 işçinin mahsur kaldığı madenin sahibi Saffet Uyar’ın kuzeni ve aynı zamanda başka bir madenin sahibi olan Şakir Uyar’ın evinde kiracı olduğu ortaya çıktı.

Özak Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özak Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Ali Talip Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Sarıyer, Uskumruköy Mahallesi, 1. Cadde'de kuruldu.

Nihat Özdemir: TAV Fransızların ortaklık yaparım!

Hintli grubun hisselerini satışa çıkınca TAV, Limak’ın ortak olduğu Sabiha Gökçen’e talip oldu. Gözlerin çevrildiği Nihat Özdemir, “TAV bir Türk şirketi değil. Gözden kaçırılıyor. Çoğunluğu Fransızlarda. Ben herkesle ortaklık, işbirliği yaparım” dedi....

Talip Öztürk adliyede! Beykoz Emlak İstimlak Müdürü Ali Rıza Tekin de gözaltında!

Gözaltına alınan 46 kişiden Talip Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

Dünyanın en zenginleri listesinde Şarık Tara 546'ıncı, Ali Ağaoğlu 601'inci sırada!

Forbes listesinde Enka İnşaat'ın sahibi Şarık Tara ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ile birlikte inşaat sektörünün patronları Erman Ilıcak, Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Çalık, Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız ile Mehmet Sinan Tara da yer alıyor

Ali Sabancı'dan Kanalİstanbul projesi için çılgın teklif!

Pegasus'un patronu Ali Sabancı, çılgın proje Kanalİstanbul'da yer almak istediklerini söyledi. 'Kanal İstanbul' projesinden çıkacak hafriyatla Karadeniz'de oluşturulacak adada inşa edilmesi planlanan havalimanına Pegasus talip oldu

Ali Talip Özdemir kimdir Haberi

Ali Talip Özdemir kimdir

Dr. Ali Talip Özdemir, 1953 yılında Konya'nın Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. Özdemir, ilk ve orta öğrenimini Konya'da tamamladı. 1973 yılında Ankara Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi'nde üniversite öğrenimine başlayan Özdemir, 1977 yılında Makine Mühendisi olarak mezun oldu.  Özdemir, 1987 yılında Makine Yüksek Mühendisi oldu.

Ali Talip Özdemir, yüksek lisans öğrenimini yaptığı dönemde siyasete yakın ilgi duyuyordu. 1984 yılında yapılan yerel seçimlerde Konya-Ereğli'den Belediye Başkanı seçilen Özdemir, iki dönem Ereğli Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Özdemir, 1987 genel seçimleri için bu görevinden ayrılarak, Konya Milletvekili olarak parlamentoya girdi. Milletvekili olduktan sonra bir süre Turgut Özal döneminde ANAP Genel Baskan Yardımcılığı görevinde bulunan Ali Talip Özdemir, TBMM'de kurulan Çevre Arastırma Komisyonu Baskanlığı'na getirildi.

İlk Çevre Bakanı

1991 yılında Mesut Yılmaz'ın Basbakanlığı'nda kurulan kabinede Çevreden Sorumlu...