18 / 05 / 2024

Ali Toltar projeleri

Ali Toltar projeleri

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Mimar Sinan caddesi ile Asalet caddesi bağlantı yolu çalışmasını yerinde inceledi. Toltar ilçede devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi...

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Hacı Ali Taylan: KDV düzenlemesi yeni projeleri hızlandırdı!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'daki emlak piyasasını değerlendirdi. KDV düzenlemesinin yeni projeleri hızlandırdığını belirten Taylan, arz ve talep dengesinin en iyi şekilde Ankara'da işlendiğini söyledi.

Kocaeli Dilovası Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında, Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısıgerçekleşti. Toplantıda bölgedeki imar planı konuşuldu.

Kocaeli Necmettin Erbakan Parkı yenileniyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nın yeniden düzenlenerek Diliskelesi halkının hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Gebze Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın inşaatında son durum!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başlatılan Semt Konağı projelerinden Kayapınar Mahalle Semt Konağı´nı, en kısa zamanda tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyledi.

Gebze Dilovası'nda altyapı çalışmaları tamamlandı!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım ekipleri, ramazan ayında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

Ali Toltar projeleri Haberi

Ali Toltar projeleri


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Mimar Sinan caddesi ile Asalet caddesi bağlantı yolu çalışmasını yerinde inceledi. Çalışmaları hakkında bilgi aktaran ve cadde ve sokaklarda çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Toltar,” İhtiyaçlar doğrultusunda ilçemizde başlatılan, asfalt, parke, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız hızla devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla vatandaşlarımızın ulaşımlarını kolaylaştıracağız” dedi.


Manşet...