03 / 05 / 2024

Ali Tunç Batum

Ali Tunç Batum

Özak GYO, İstanbul, İzmir ve Antalya'da ortalama 300 yataklı toplam 5 yeni otel projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İzmir ve İstanbul'daki projelerde AVM-rezidans da olacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

Batum’da konut fiyatları 12 bin dolardan başlıyor!

Batum konut yatırımları için oldukça ilgi çekici bir konuma geldi. Emlakbatum.com kurucusu Ali Aydın Argun, Batum’da satılık daireler 12 bin dolardan başlıyor.

Tunçek İnşaat bu yıl yüzde 50 büyüyecek!

Ordu Fatsa'da faaliyet gösteren Tunçek İnşaat, bölgede liderliğini koruyor. Tunçek İnşaat Sahipleri Mehmet Ali Çekici ve Bahri Tunç, projelerini anlattı.

Hilton Dalaman'da 35 milyon TL’lik golf sahası kuruluyor!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, jeopolitik gelişmelere rağmen turizmde belirledikleri hedeflerinden taviz vermeden yatırımları hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

TOKİ Gebze Konutları'na bin 870 başvuru geldi!

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen emeklilerin kendilerine bin 870 başvuru yapıldığını söyledi, gerekli aşamaları anlattı.

Muğla Dalaman'a 27 delikli golf sahası yapılacak!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, 15 milyon dolarlık yatırımla, 27 delikli bir golf sahası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Kocaelili emeklilere TOKİ müjdesi!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

TOKİ Gebze Konutları'nın yüzde 25'i emeklilere ayrıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi Derneği Başkanı Ali Tunç, “TOKİ’nin Gebze’de yapacağı konutlarda emekliler için yüzde 25’lik pay ayrıldı. Yine üyelerimiz artık sağlık hizmetlerinden daha uygun yararlanacak” dedi.

Özak GYO, yeni turizm yatırımlarını hayata geçirecek!

Bünyesinde Antalya'da hizmet veren Ela Quality Resort Belek'i bulunduran Özak GYO, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Ela Quality Resort Genel Müdürü Tunç Batum, "5 ayrı projemiz var''dedi.

Karabük'te inşaat mühendisleri dönüşüm hakkında bilgilendirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karabük İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Bölümü Akademisyenleri. Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile Mimarlık Bölümü öğrencileri katıldı.

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Ali Tunç Batum: Çinli turistler için uçuş seferleri artmalı!

Ali Tunç Batum "Haziran ayında gelen turist sayısı sektörü tatmin etmese de temmuz-ağustos sayesinde 2011 rekoru kırılabilir" dedi. Turizm temsilcileri Çinli turisti çekebilmek için uçuş seferlerinin artırılmasını istiyor

Ali Tunç Batum Haberi

Ali Tunç Batum

Antalya Belek'te Ela Resort markasıyla 2007'de turizm sektörüne adım atan Özak GYO, 5 yeni otel projesi daha geliştirdi. İki İstanbul, bir İzmir, birer de Didim ve Demre'de yapılacak olan otellerin her biri ortalama 300 yataklı olacak. 


İKİ OTEL 2018'DE AÇILACAK 

Ela Quality Resort Hotel Genel Müdürü Ali Tunç Batum, İstanbul ve İzmir'de AVM rezidans ve otel projelerini de bünyesinde barındıracak büyük montanlı karma bir karma proje planladıklarını söyledi. Bu iki oteli 2018'de açmayı planladıklarını aktaran Batum, "Henüz yatırım maliyeti belli değil. Projelendirme tamamlandıktan sonra netleşecek" diye konuştu. Her iki ildeki oteller için uluslararası markalarla görüştüklerini belirten Batum, Didim ve Demre'deki otelleri ise Ela markasıyla işleteceklerini ifade etti. 


İÇ PAZAR BÜYÜYECEK 

2015 yılını da değerlendiren Batum, Rusya ve BDT ülkelerindeki krizin de etkisiyle yoğun...