10 / 05 / 2024

Alia Trading Gayrimenkul iletişim

Alia Trading Gayrimenkul iletişim

Alia Trading Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Manar Shihab tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül 2014 tarihinde Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aliağa Belediyesi, İzmir'de gayrimenkul satacak!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul 68 bin 715 metrekare alana sahip.

Tunia Trading Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunia Trading Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed Al Faraz tarafından kuruldu.

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Darı Alothman, Ebrahım Tavangar ve Zolghadr Tavangar ortaklığında kuruldu.

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de Yosef Parakat tarafından kuruldu.

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

İzmir Aliağa'da 29.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 29 milyon 762 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aliağa Satış Memurluğu, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 499 bin 292 TL bedelle satışa çıkardı.

Tf Trading Gayrimenkul Turizm Danışmanlığı Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Tf Trading Gayrimenkul Turizm Danışmanlığı Ve İthalat Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile C.,Fang-Hao Yang tarafından kuruldu.

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.M.S. tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İzmir ili Aliağa ilçesinde  konumlu İş Merkezi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı... 

ÖİB İzmir Aliağa'daki gayrimenkul satışını onayladı!

İzmir Aliağa ilçesi Aliağa mahallesinde yer alan 39 bin 862 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Menemen-Çandarlı-Aliağa Otoyolu güzergâhına değer katıyor!

Yapımı süren Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Son iki yıldır gayrimenkul fiyatları hızla artıyor. Proje tamamlandığında bölgedeki hareketlilik daha da artacak. Yatırımcılar bölgede fırsat kolluyor.

Alia Trading Gayrimenkul iletişim Haberi

Alia Trading Gayrimenkul iletişim

Alia Trading Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Manar Shihab tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Alia Trading Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...