03 / 05 / 2024

aliağa belediyesi çalışmaları

aliağa belediyesi çalışmaları

92 sayfa ve 5 ana konu başlığında toparlanan planda stratejik planlama süreci, mevzuatlar, misyon vizyon ilkeler, stratejik amaç ve hedefler ile izleme ve değerlendirme bölümü bulunuyor...

Aliağa Belediyesi akıllı spor salonuna kavuşuyor!

Aliağa, 15 Ocak’ta Aliağa Belediyesi tarafından yapılan “Aliağa Belediyesi Sosyal Tesisleri” ve “Yeni Mahalle Düğün Salonu”nun ardından bu kez İzmir Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan Akıllı Spor Salonuna kavuşuyor...

Aliağa Belediyesi 'nin çalışmaları devam ediyor!

Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmasıyla mahalle ve sokaklar temizlendi. . Aliağa Belediyesi’nin başlattığı temizlik seferberliği semt sakini vatandaşları memnun etti.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aliağa Belediyesi, İzmir'de gayrimenkul satacak!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul 68 bin 715 metrekare alana sahip.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Aliağa Belediyesi 8 arsa satıyor!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa Uzunyalı'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 2 milyon 874 bin TL'den başlıyor.

İzmir Aliağa Belediyesi 16 bin 96 metrekarelik arsa satıyor!

İzmir ili Aliağa Belediyesi, İzmir ili, Aliağa ilçesi, Yeni Mahalle Mevkii, 575 ada 37 parselde yer alan boş arsayı 64 milyon 358 bin 440 TL'ye satıyor...

Aliağa Belediyesi İzmir'de 7 bin metrekarelik arsa satıyor!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 520 bin 287 TL bedelle satışa çıkardı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Aliağa Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün saat 18:30'da gerçekleştirilecek olan Aliağa Belediyesi’nin ocak ayı olağan meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

aliağa belediyesi çalışmaları Haberi

aliağa belediyesi çalışmaları

Aliağa Belediyesi tarafından hazırlanan 2014-2019 Stratejik Planı, Eylül ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda oylanarak onaylandı.


92 sayfa ve 5 ana konu başlığında toparlanan planda  stratejik planlama süreci, mevzuatlar, misyon vizyon ilkeler, stratejik amaç ve hedefler ile izleme ve değerlendirme bölümü bulunuyor.


BÜLENT PINARBAŞI - Sunuş bölümünde bir mesaj yayınlayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar “Bizim felsefemiz; önce hedefler koymak, bu hedeflerin çözümü için gerekli işbölümünü yapmak ve doğru yatırımları gerçekleşmektir. Uluslararası projelerimizi hayata geçirmek ülkemizde ve bölgemizde Aliağa’yı örnek bir şehir haline getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” diyerek doğru yatırımlar ve planlamayla Aliağa’yı dünyanın önde gelen şehirlerinden yapmaya hazır ve kararlı olduklarını belirtiyor.


STRATEJİK PLANLAMA SÜRECİ


Hazırlık, araştırma ve analiz, stratejik plan unsurlarının tespiti ve planın yapılandırılması ile performans programının hazırlanması temel adımlarından...