19 / 05 / 2024

Aliağa Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı 2015

Aliağa Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı 2015

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi OCAK ayı meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantı, gündem dışı önerge olan cemevlerinin ibadet yeri sayılması konusunun gündeme alınmasının oylamaya sunulmasıyla devam etti.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aliağa Belediyesi, İzmir'de gayrimenkul satacak!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul 68 bin 715 metrekare alana sahip.

Aliağa Belediyesi 8 arsa satıyor!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa Uzunyalı'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 2 milyon 874 bin TL'den başlıyor.

İzmir Aliağa Belediyesi 16 bin 96 metrekarelik arsa satıyor!

İzmir ili Aliağa Belediyesi, İzmir ili, Aliağa ilçesi, Yeni Mahalle Mevkii, 575 ada 37 parselde yer alan boş arsayı 64 milyon 358 bin 440 TL'ye satıyor...

Aliağa Belediyesi İzmir'de 7 bin metrekarelik arsa satıyor!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 520 bin 287 TL bedelle satışa çıkardı.

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Aliağa kura sonucu öğrenme 26 Şubat!

Aliağa kura sonucu öğrenme 26 Şubat ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Aliağa kura sonucu 26 Şubat ve Aliağa kura sonuçları 100 bin konut isim listesi...

TOKİ İzmir Aliağa 26 Şubat kura sonuçları!

TOKİ İzmir Aliağa 26 Şubat kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Aliağa kura sonucu listesi ve Aliağa TOKİ kura sonuçları 2020....

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu yarın açılıyor!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarında trafik akışının 22 Şubat saat 23.59'da başlamasına karar verilirken, bu kesimde mecburi asgari hız saatte 40, maksimum hız 120 kilometre olacak.

Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu 22 Şubat'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 22 Şubat Cumartesi günü açılacak...

Aliağa Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı 2015 Haberi

Aliağa Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı 2015

Cemevi önergesi gündeme alınmadı İlçedeki cemevlerine resmi ibadethane statüsünün verilmesi ve 'kültür merkezi' olarak anılan bu mekânların da resmi ibadet yerleri olarak kabulünü içeren karar, CHP'li meclis üyeleri tarafından toplantıda gündeme alınmak üzere önerge olarak verildi. 


Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin 2 Aralık 2014 tarihli kararı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14/B ve 15. Maddesi'nin 5. Fıkra sının son cümlesi uyarınca cemevlerinin ibadet yeri sayılması ve diğer ibadet yerlerine tanınan haklardan ayrımcılık yapılmadan yararlandırılması hususunu kapsayan gündem dışı önergenin gündeme alınması oy çokluğuyla reddedildi. 


İki maddeye red Toplantıda daha sonra Başkanlık'tan gelen önergeler görüşüldü. Yapılan oylamada, Belediye'nin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet alanlarına ulaşabilmek için kullanılmak üzere 4x4 dizel otomatik vites pikap arazi aracının alınması hususundaki 2....