11 / 05 / 2024

aliağa düğün salonu

aliağa düğün salonu

Aliağa Belediyesi tarafından kentin en büyük yaşam alanı olan Yeni Mahalle’de temeli 17 Nisan’da atılan Düğün Salonu inşaatı hızla sürüyor...

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Vivo'dan okula dönüş kampanyası! Vivo Y53S'ye indirim! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vivo "Okul'a Dönüş" kampanyasına özel olarak Vivo Y53s'ye indirim yaptı. Yeni fiyatını görenler şoke oldu. Peki, Vivo Y53s fiyatları ne kadar? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

İdealist GYO İzmir Aliağa arsasının değeri ne kadar?

İdealist GYO'nun İzmir Aliağa arsası için 16 milyon 500 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 19 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. 

Vakıf GYO Aliağa dükkan değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu dükkana ait değerleme raporu yayınlandı. 

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Vakıf GYO İzmir Aliağa dükkanı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Sıfır Enerjili Binalar’a dönüş başlıyor!

1 Ocak 2021’den itibaren yeni binalarda zorunlu hale getirilen ve birçok ülkenin de eylem planlarında yer alan ‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşüme dair yol haritası hazırlanıyor.

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

aliağa düğün salonu Haberi

aliağa düğün salonu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımıyla temeli atılan Yeni Mahalle Düğün Salonu binası hızla yükselmeye başlarken, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, projenin yüzde 25’inin tamamlandığını belirtti.


Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Düğün Salonu inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Temelinin atılmasının ardından hızlı devam eden projede temel, kolon ve kirişlerin betonlarının dökülmesinin ardından betonarme yapı tamamlandı. Kaba inşaatı süren yapıda ikinci aşama işleri sürüyor. Halen Çelik çatı makasları yerlerine yerleştirilerek montajı yapılan inşaat her gün bir adım daha yükseliyor. Çatı çelik iskeletinin reglaj çalışmaları tamamlanarak çatı kaplamasına geçildi. 


BAŞKAN OĞUZ: PROJELERİMİZİ HIZLA TAMAMLIYORUZ

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, nüfusu 70 binlere ulaşan Aliağa’da sosyal yaşama dönük yatırımların hızla gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Merkez’de Çok amaçlı Sosyal kompleksimiz artık tamamlanma aşamasına geldi....