28 / 04 / 2024

Aliağa düzenleme

Aliağa düzenleme

İzmir Caddesi'nde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir Caddesi için 'CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü' işi için ihale çıkmaya hazırlanıyor.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Çiftçiler dikkat! Afet bölgelerinde borç ertelemesine yeni düzenleme! Ziraat Bankası ve Tarım Kredi.. Peş peşe açıklandı

Çiftçiler dikkat! Afet bölgelerinde borç ertelemesine yeni düzenleme! Ziraat Bankası ve Tarım Kredi.. Peş peşe açıklandı

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ikmal tankerleriyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Ücretli öğretmenler ve uzman askerlere müjde verildi! Resmen açıklandı! Yeni düzenleme geliyor!

Sözleşmeli personele kadro verilmesine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanırken, kapsam dışında kalan 140 bin personele kadro yolu açıldı. İşte detaylar...

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Vakıf GYO Aliağa dükkan değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu dükkana ait değerleme raporu yayınlandı. 

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Vakıf GYO İzmir Aliağa dükkanı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Fikirtepe Platformu'ndan Bakanlığa 'yasal düzenleme' çağrısı!

Leke Fikirtepe kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor… Fikirtepe Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Yasal Düzenleme” çağrısı yapıyor.

Aliağa'nın kentsel dönüşüm ihtiyacı!

İzmir CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Devran, ilçede son yıllarda öne çıkan en büyük sorunlarından birinin konut ve dönüşüm olduğunu söyledi. Devran, bölgenin dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Aliağa düzenleme Haberi

Aliağa düzenleme

Aliağa Belediyesi'nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları kapsamında İzmir Caddesi'nde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir Caddesi için 'CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü' işi için ihale çıkmaya hazırlanıyor. 

İhale göre açık ihale usulü ile yapılacak. İhale 02 Şubat saat 10:00'da Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak. 

İzmir Caddesi üzerinde yapılacak üst yapı ihalesini kazanan firma, sözleşmeyi imzaladığı tarihten itibaren 3 gün içerisinde çalışmaya başlayacak ve 45 iş günü içerisinde ise taahhüt ettiği işi bitirmiş olacak. 

İzmir Caddesi üzerinde, CTP Çardak Pergole Bin Yüz Elli Metrekare, çiçeklik 120 adet, 60 adet oturma bankı, köprü 5 adet olmak üzere imalatının yapılma işi için duyurusu yapılan ihale ilanında; ihaleye konu olan malın niteliği, türü, miktarı, ihaleye katılabilme şartları ile birlikte istenilen...