02 / 05 / 2024

Aliağa eğitim projeleri

Aliağa eğitim projeleri

Dünya’nın çeşitli ülkelerinden Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı için Aliağa’da buluşan gençler Aliağa Belediyesi tarafından yapılacak sosyal projeler için kolları sıvadı. Dünya gençleri eğitim projeleri için çalışıyor...

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Fahri Alkan Grup İnşaat Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Fahri Alkan Grup İnşaat Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Ferhat Alkan Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde açıldı.

ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un her alanda kalkınıp gelişeceğini söyledi. Başkan Sekmen, Mahallebaşı semtinde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu’nun açılışını yaptı.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Bursa Çağrışan’a yeni eğitim yuvası!

Eğitim yatırımlarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Çağrışan Mahallesi’ndeki eski okul binasını modern bir anaokulu ve halk eğitim merkezi olarak bölgeye kazandırdı.

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb. açıldı!

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb., Ehab Mahmoud Is Husseın Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Şişli'de açıldı.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası açılış töreninde, Türkiye'ye kazandırılan sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diledi.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nisan 2016'da açılacak!

Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Erbaycu, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bin 500 kişilik Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin nisan ayı başında açılacağını söyledi

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi yarın açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl çeşitli eserler açarak kutladıklarını belirterek, Ereğli halkını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılışına davet etti.

Anka Eğitim Kurumları Sakarya'da ortaokul açacak!

Profesör Dr. Murat Tosun'un, eğitim politikaları ve geleceğini şekillendirdiği Anka Eğitim Kurumları Ortaokul 5.6.7 ve 8. sınıflar için, Ortaokulu Şehrin en güzide yerinde açıyor.

Aliağa eğitim projeleri Haberi

Aliağa eğitim projeleri

Dünya’nın çeşitli ülkelerinden Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı için Aliağa’da buluşan gençler Aliağa Belediyesi tarafından yapılacak sosyal projeler için kolları sıvadı. Aliağa’da buluşan ve kısa sürede birbirleriyle kaynaşan öğrenciler proje kapsamında okulların çevre düzenlemeleri ve boyama işlerinde çalışıyor. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, çeşitli ülkelerden 22 gencin Aliağa’da buluşmasının dünya barışına katkı sağlayacağını söyledi.


DÜNYA GENÇLERİ İLK KÜREĞİ EĞİTİM İÇİN SALLADI

Kampta hem çalışan hem de yeni dostluklar edinen 22 genç, işe Aliağa Mehmet Saka İlkokulu’ndan başladı. 15 gün boyunca Aliağa’da konaklayacak olan genç kampçılar ilk olarak Aliağa Belediyesi ekiplerinin yardımıyla okul bahçesinde gerçekleştirilecek olan mini amfi tiyatro yapımı için kürek salladı. 


TÜRKİYE’YE VE ALİAĞA’YA ÖVGÜLER YAĞDIRIYORLAR

Hallerinden memnun görünen öğrenciler günlük 5 saatlik periyotlarla okuldaki çalışmalara katılıyor, kamp çalışmaları dışında kalan zamanlarda...