05 / 05 / 2024

Aliağa hastane projeleri

Aliağa hastane projeleri

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın görevdeki 1 yılını değerlendiren vatandaşlar, projelerden memnun. Ancak halk, hastane yetersizliğinden yakınırken, yol, otopark ve trafik sorununa da artık bir çözüm bulunmasını istiyor

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

İzmir Aliağa'daki yatırımlarda son durum!

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İzmir Aliağa'daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbulut, yeni hastane, alt-üst geçit, TOKİ ve çevre yolu yatırımları ile ilgili son durumu anlattı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Aliağa'ya 150 yataklı yeni hastane geliyor!

SAĞLIK Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Aliağa Devlet Hastanesi binası yanındaki araziye 150 yatak kapasiteli yeni ve tam donanımlı hastane yapılması için çalışmalar hızlandı.

İzmir Çiğli Devlet Hastanesi, Aliağa'yı rahatlatacak!

Aliağa Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kerem Ali Sürekli, Aliağa halkının yeni hastane beklentisini karşılamak için çalıştıklarını söyledi. Sürekli, "İhtiyaç çok net ve açık. Bu konuda yürüttüğümüz çalışmalarda da belli bir noktaya geldik.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa Seyitali RES imar planı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Yüksekköy Mevkii’nde, Seyitali RES Projesine ait Santral Sahasında ilave olarak yapılacak rüzgar türbini için 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

Aliağa hastane projeleri Haberi

Aliağa hastane projeleri


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın görevdeki 1 yılını değerlendiren vatandaşlar, projelerden memnun. Ancak halk, hastane yetersizliğinden yakınırken, yol, otopark ve trafik sorununa da artık bir çözüm bulunmasını istiyor


Aliağalılar, Belediye Başkanı Serkan Acar'ın görevdeki 365 gününü değerlendirdi. Acar'ın seçim öncesi vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için gerçekleştirdiği çalışmalar vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Başkan Acar'ın özellikle İzmir Caddesi'ndeki çalışmaları ve plajla ilgili projeleri Aliağalılardan ilgi gördü. Ancak ilçedeki en büyük sıkıntı olan otopark sorunu halen aşılamadı. Otopark sorunu yüzünden ilçede trafik sıkıntısı yaşandığını belirten vatandaşlar, bu konuda acil önlem alınmasını istedi. Aliağa'daki Devlet Hastanesi'nin de artık yetersiz gelmeye başladığını ifade eden vatandaşlar, buranın genişletilmesini istiyor.





İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Metin Bedik (Emekli): Başkan seçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmeye başladı. Bu yönden...