07 / 05 / 2024

aliağa hilton oteli

aliağa hilton oteli

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa açıldı!

Hampton by Hilton İzmir Aliağa ideal konumuyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Otelden halka açık plaja yürüme mesafesinde bulunan otele metro, otobüs ve araba ile rahatça ulaşılabiliyor.

Kastamonu Hilton Oteli için Kuzeykent önerisi!

Reysaş Holding’in patronu Durmuş Döven, dün teknik ekibiyle birlikte özel uçağını kullanarak geldiği şehrimizde, kurmayı planladığı Hilton Oteli konusunda Vali ve Belediye Başkanı’yla görüşmelerde bulundu.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı değişikliği askıya çıktı!

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı revize edilerek yeniden askıya çıktı. Bakanlığın 4 Aralık 2014 tarihinde onayladığı Aliağa Paşaçiftliği imar planı revizyonu dün yeniden askıya çıktı...

Ege bölgesinin parlayan yıldızı Aliağa!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ile Gümrük ve de Ticaret Bakanlığı' nın son açıkladığı rakamlar Aliağa limanlarının potansiyelini gözler önüne serdi.

Aliağa potansiyelini daha iyi değerlendirmek istiyor!

Adnan Saka, mevcut yolların Aliağa limanlarının ihtiyacını karşılamaktan uzak olduğunu ifade etti. Liman gerisindeki yaklaşık 150 dönümlük araziye herhangi bir inşaat yapılamamasının da bir başka sorun olduğuna değindi.

Aliağa'nın su sorunu barajla çözülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa'nın artan su ihtiyacını karşılamak için Güzelhisar Barajı'ndan ilçeye su aktaracak. Baraj suyunun arıtılması için de öncelikle içme suyu arıtma tesisi yatırımı yapılacak.

Aliağa'ya yeni içme suyu yatırımları yapılıyor!

Aliağa'ya yeni içme suyu yatırımları yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa ilçesinin artan su ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. Büyükşehir, sorunu çözmek için Güzelhisar Barajı’ndan ilçeye su aktarımı yapacak.

aliağa hilton oteli Haberi

aliağa hilton oteli

Özgün Şirketler Grubu'na bağlı MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.


Aliağa Adacık Mevkii'nde yer alacak otelin proje bedeli 9 milyon 529 bin lira olarak belirlenirken, proje için de ÇED süreci başladı. Firmanın otel yatırımı için İzmir Valiliği'ne yaptığı ÇED başvuru dosyası, Valilik tarafından uygun görülerek ÇED süreci başlamış oldu. Proje alanı 1/100.000 ölçekli İzmir-Manisa Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planında Kentsel Genişleme Alanı'nda kalan proje alanı, 1/5.000 ölçekli nazım imar planında ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planında Turizm Alanlarından Tercihli Kullanım Alanında kalıyor. 


Otelin yapıldığı projenin planlandığı parsel 4.612,10 metrekare. Planlanan tesis, 119 oda, 2 bedensel engelli odası, 242 yatak, 2 adet yönetim odası, 27 kişilik oturma...