05 / 05 / 2024

aliağa ihale ilanları

aliağa ihale ilanları

Aliağa Satış Memurluğu, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 499 bin 292 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi 22 Eylül'de! 

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilecek 2. Etap konutları için ihale tarihi belli oldu. 759 konutun inşa edileceği projenin ihale tarihi 22 Eylül'de yapılacak. 

Aliağa Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Aliağa Belediye Başkanlığı'ndan satılık gayrimenkul! 7,1 milyon TL'ye!

Aliağa Belediye Başkanlığı tarafından Aliağa Çaltılıdere'de 1035 parselde bulunan 216.147,18 m2 Belediye hissesinin satışı  ihale edilecek. Taşınmazsın tahmini satış bedeli 7 milyon 132 bin 856,94 olarak belirlendi. 

Aliağa Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Aliağa'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Bozköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 526 bin 873 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 1 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

İzmir Aliağa'da 38.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Bozköy Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 21 Haziran'da yapılacak...

Aliağa Gençlik Merkezi Binası ihalesi 20 Aralık'ta!

Aliağa Belediyesi, Gençlik Merkezi Binası Yapımı için ihale tarihini açıkladı. Aliağa Gençlik Merkezi Binası ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak. 

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun müşavirlik ihalesi 25 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işini ihale edecek. İhalesi 25 Nisan 2017 tarihinde Saat 14.30'da gerçekleşecek.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrali özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, iki doğalgaz santralini özelleştirme kapsamıyla satışa çıkarıyor. Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali ihale yoluyla özelleştirilecek.

Aliağa Belediyesi Yeni Mahalle'deki gayrimenkulleri kiraya verecek!

Aliağa Belediyesi, Atatürk Mahallesi ve Yeni Mahalle’de bulunan taşınmazlarını kiraya vereceğini açıkladı. İhaleye katılmak için ihale dokümanının alınmasının zorunlu olduğu da duyuruda yer aldı.

İzmir Aliağa'da 2 milyon TL'ye 2 daire!

İzmir Aliağa'da 1 kargir ev ve 1 arsa, Aliağa Satış Memurluğu tarafından 30 Haziran 2015 günü saat 13:30 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

aliağa ihale ilanları Haberi

aliağa ihale ilanları

Aliağa Satış Memurluğu, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 499 bin 292 TL olarak belirlendi.

T.C.
ALİAĞA
(SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
2019/9 SATIŞ
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
 
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İzmir İl, Aliağa İlçe, Yalı Mahalle/köy, Adacık Mevkii Mevkii 1305 Ada, 14 Parselde kayıtlı Tarla ve Bağ vasfındaki taşınmaz ( Eski Tapu Kaydına Aliağa ilçesi Aliağa Köyü Adacık mevkii 218 parsel) Dosyadaki Bilirkişi Raporuna Göre: Taşınmaz tapu kaydında tarla ve bağ vasfındaki 23.209,62 m2 olduğu hali hazırda taşınmazı % 100 kuru mutlak tarım arazisidir. Taşınmaz üzerinde toprak işlemeli bitkisel üretim faaliyeti yapılmadığı tespit edilmiştir. Taşınmaz Güzelhisar mansap ovası sulama...