02 / 05 / 2024

Aliağa imar çalışmaları

Aliağa imar çalışmaları

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi toplanıyor. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütecek.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocasinan Belediyesi'nin imar çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kanal İstanbul imar planı çalışmalarında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Kanal İstanbul'un imar planı çalışmaları son aşamaya geldi. Projenin yapım ve işletmesine yönelik finansal model çalışmaları ile yapım ihale şartnamelerinin hazırlanmasına devam ediyoruz." dedi...

Kayseri Talas’ta ikinci etap imar çalışmaları başladı!

Kayseri Talas Belediyesi tarafından ilk etap imar planı revizyonunun tamamlanmasının ardından, ikinci etap imar revizyonu çalışmaları başladı.

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Aliağa imar çalışmaları Haberi

Aliağa imar çalışmaları

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi 2 Mayıs Salı günü saat 18.00’de yapılacak. Aliağa Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılacak olan oturumda Başkanlıktan Gelen Önergeler ve Komisyondan Gelen Raporlar tek tek görüşülecek.  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirilecek Meclis Toplantısı’nın gündeminde 16 madde bulunuyor. Maddeler arasında imar konuları çoğunlukta. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüyor. 


BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELER:

1- 119 ada, 1 numaralı parseldeki 26/7408 (26-m2)hissemiz ile Mülkiyeti Aliağa Belediyesi’ne ait Karaköy Mahallesi, 107 ada, 1 numaralı , Hacıömerli Mahallesi, 104 ada, 3 numaralı ve Güzelhisar Mahallesi, 107 ada 2 numaralı parsellerin okul yapılması planlandığından Maliye Hazinesine, 5393 Sayılı kanunun 75. maddesinin (d) bendine göre bedelsiz devrinin yapılması talebinin görüşülmesi.2- Aliağa Belediye Meclisinin 07.05.2016 tarih ve 98 sayılı kararıyla oluşturulan ve görev...