15 / 05 / 2024

Aliağa kent projeleri

Aliağa kent projeleri

Aliağa Belediyesi tarafından eski düğün salonu yerine yapılan “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” ve “Yeni Mahalle Düğün Salonu” tesisleri 15 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak törenle hizmete açılacak.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Aliağa'da kentsel tasarıma ihtiyaç var!

Aliağa'nın geleceğe yönelik bir kentsel tasarıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Körfez Beş Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Kahraman Cengiz, "Aliağa eskiden küçük bir yerken şimdi büyük bir kent oldu." dedi.

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi toplandı!

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirilerek kabul edildi.

Aliağa Belediyesi yeni hizmet binası ihalesi 23 Şubat'ta!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yeni Mahalle Örnek Kent mevkinde, 14 bin 788 metre kare üzerine yapılacak, yeni hizmet binası yapımı öncesi hazırlıkları için proje hazırlama ihalesine çıkacak.

Aliağa'ya 1 milyon 350 bin TL'ye kent güvenlik sistemi kurulacak!

İzmir’in Aliağa İlçesi, alt yapısı Aliağa Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen girişim ile Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu’na (MOBESE) kavuşuyor..

Aliağa kanal projesinde yüklenici firma işi bıraktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa'da yeni bir şokla karşı karşıya kaldı. İZSU Genel Müdürlüğü'nün 2012 yılında ihalesine çıktığı 150 kilometrelik kent içi içme suyu şebekesinin yenilenmesi yüklenici firmanın işi yarım bırakması nedeniyle ortada kaldı.

Aliağa Kanal projesi yarım kaldı!

Aliağa kent içi içme suyu şebekesinin yenilenmesi projesi, yüklenici firmanın işi yarım bırakması nedeniyle ortada kaldı. Büyükşehir, yeni arıtma tesisi için önemli olan şebekenin kalan kısmı için önümüzdeki ay yeniden ihaleye çıkacak.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa kent projeleri Haberi

Aliağa kent projeleri

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından hizmete açılacak iki tesis, Aliağa’da önemli bir sosyal kültürel yapı ihtiyacını karşılayacak.


 “ÇOK AMAÇLI SOSYAL KOMPLEKS” “DÜĞÜNDEN BOVLİNGE HERŞEY VAR”

Aliağa Belediyesi, Çok Amaçlı Sosyal Kompleks projesi’nin temeli 2 kasım 2012’de atıldı.

4 bin m2 kapalı alana sahip tesis; bin 500 kişilik düğün salonu, 200 kişilik sinema salonu, Gençlik Sosyal Alanları, Teras Cafe, Kış Bahçesi, Restaurantı ile kente uzun yıllar hizmet verecek. 


HIZLI GELİŞEN MAHALLEYE: “YENİ MAHALLE DÜĞÜN SALONU”

Aliağa’nın hızlı gelişen yerleşim yerlerinden olan Yeni Mahalle’de temeli Aziz Kocaoğlu tarafından atılan 17 Nisan 2013’de atılan Yeni Mahalle Düğün Salonu 8 ayda tamamlandı.

2 bin m2 kapalı, 7 bin m2 açık olmak üzere 9 bin m2’lik alan üzerine kurulacak olan tesis...