08 / 05 / 2024

aliağa Myrina Park satılık

aliağa Myrina Park satılık

Myrina Park 'ta minimum fiyat 150 bin lira olarak belirlendi. 3 oda 1 salon konutların yer aldığı projede çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, açık spor alanı, fitness salonu ve otopark bulunuyor.

SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat tarafından hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı.

SN Park Plus Aliağa'da 109 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat ortaklığında hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa projesinde son etap satışları yarın başlıyor.

Aliağa'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ’Toplam Çözüm Ekipleri’ tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Aliağa Çoraklar Mahallesi'ne düzenleme!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa Belediyesi Havuz Yapımı İhalesine Çıkıyor!

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kuru havuz yapım işi ihalesine çıkacağını duyurdu. İhale dokümanının Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi’nden de satın alınabileceği kaydedildi.

İzmir SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'den başlıyor!

SN Park Plus projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Nurem İnşaat A.Ş, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa'da gerçekleştirdikleri SN Park Plus projesini kısa süre için lansman fiyatları ile satışa sundu.

SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'ye daire!

Nurem İnşaat ile Sürmeli GmG'nin Aliağa'da projelerine SN Park Plus da eklendi. 1+1, 2+1 ve dublex dairelerden oluşan projenin lansmanı yakında yapılacak..

Aliağa Belediyesi 48 saatte park inşa etti!

Aliağa Belediyesi tarafından Onat Kutlar Caddesi'nde bulunan ve geçici otopark olarak kullanılan alanda, 48 saat gibi rekor bir sürede inşa edilen dinlenme parkı hizmete girdi

Aliağa Belediyesi İzmir Caddesi için ihaleye çıkıyor!

Aliağa Belediyesi’nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları, park ve bahçeler müdürlüğünün İzmir Caddesi için hayata geçireceği ‘CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü’ işi ihalesi ile devam edecek.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı değişikliği askıya çıktı!

İzmir Aliağa Paşaçiftliği imar planı revize edilerek yeniden askıya çıktı. Bakanlığın 4 Aralık 2014 tarihinde onayladığı Aliağa Paşaçiftliği imar planı revizyonu dün yeniden askıya çıktı...

aliağa Myrina Park satılık Haberi

aliağa Myrina Park satılık


Myrina Park projesi İzmir Aliağa 'da inşa ediliyor. 4 blok halinde yükselen proje Gayda İnşaat imzası taşıyor.


Tüm konutların 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Myrina Park Evleri 130 daireden meydana geliyor.


İzmir Myrina Park 'ta fiyatlar 150 bin liradan başlıyor. Projenin anahtar teslimlerinin Ağustos 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Aliağa Myrina Park 'ın sosyal alanları arasında; çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, açık spor alanı, fitness salonu ve otopark bulunuyor.


Gayda İnşaat Myrina Park 'ta; özel tasarım mutfak, görüntülü diafon sistemi, merkezi ısıtma sistemi ve ısı yalıtımı mevcut.


Telefon: 0232 617 2525 

Web adresi: http://myrinapark.net

Ceren...