01 / 05 / 2024

Aliağa OSB 2015

Aliağa OSB 2015

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin, hedefi ihracatını 10 milyar dolara istihdamını 60 bin kişiye çıkarmak. Haluk Tezcan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bölge, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

İzmir Aliağa'da 2015 yılında 174 şirket kuruldu!

Türkiye’de sanayici en güçlü ilçelerden biri olan, Petkim, Tüpraş gibi Türkiye’nin dev firmalarına evsahipliği yapan Aliağa, Türkiye’nin pek çok bölgesinin aksine 2005’i oldukça hareketli geçirdi. İlçede açılan firma sayısı, kapanan firma sayısından yüzde

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi 2015 sonu değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan İzmir İli Aliağa İlçesindeki İzmir/Aliağa İş Merkezi'ne ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa Belediyesi'nden çevre temizli vergisi hatırlatması!

Aliağa Belediyesi, 2015 yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini hatırlattı.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Aliağa'da elektrik kesintisi 23 Temmuz 2015!

Gediz Edaş İzmir İl Müdürlüğü, bakım çalışmaları nedeniyle 23 Temmuz 2015 Perşembe günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağını bildirdi.

Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi!

İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 25 Haziran 2015 Perşembe, 26 Haziran Cuma ve 27 Haziran Cumartesi günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015!

Gediz Edaş İzmir İl Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle 11 Haziran 2015 Perşembe günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. İşte İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015...

İzmir Aliağa'da 2 milyon TL'ye 2 daire!

İzmir Aliağa'da 1 kargir ev ve 1 arsa, Aliağa Satış Memurluğu tarafından 30 Haziran 2015 günü saat 13:30 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Aliağa OSB istihdamını 60 bin kişiye çıkarmayı hedefliyor!

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin, hedefi ihracatını 10 milyar dolara istihdamını 60 bin kişiye çıkarmak. Haluk Tezcan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bölge, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

Aliağa Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Vergisi uyarısı!

Aliağa Belediyesi, 2015 Yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksitin ödeme süresinin 1 Haziran 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu..

İzmir Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak. Kesinti 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 4 Mayıs Pazartesi ve 5 Mayıs Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde uygulanacak.

Ege bölgesinin parlayan yıldızı Aliağa!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ile Gümrük ve de Ticaret Bakanlığı' nın son açıkladığı rakamlar Aliağa limanlarının potansiyelini gözler önüne serdi.

Aliağa potansiyelini daha iyi değerlendirmek istiyor!

Adnan Saka, mevcut yolların Aliağa limanlarının ihtiyacını karşılamaktan uzak olduğunu ifade etti. Liman gerisindeki yaklaşık 150 dönümlük araziye herhangi bir inşaat yapılamamasının da bir başka sorun olduğuna değindi.

Aliağa OSB 2015 Haberi

Aliağa OSB 2015

Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden olan ve tamamlanan alt yapısı ile son dönemde yatırımcıların ilgi odağı olan Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin, (ALOSBİ) hedefi ihracatını 10 milyar dolara istihdamını 60 bin kişiye çıkarmak. Kısa süre önce Haluk Tezcan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bölge, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 


Son olarak geçtiğimiz hafta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımı ile Ege Bal Fabrikası’nın açılışının gerçekleştiği ALOSBİ’nin dünyanın en modern altyapısına sahip bir OSB olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, “ALOSBİ, ideal bir yatırım ortamı olmakta birlikte bölgenin geleceği için de doğru bir adres” dedi.


Sadece İzmir ve Ege’nin değil, Türkiye’nin gözbebeği bir organize sanayi bölgesinde olmanın avantajlarını yaşadıklarını kaydeden Tezcan, “Lider, ekonomik, modern, çözüm odaklı, dinamik, planlı yapılanma ile dünya ile...