02 / 05 / 2024

Aliağa Petkim Yarımadası socar

Aliağa Petkim Yarımadası socar

Aliağa Petkim Yarımadası'nda kurulacak olan STAR Rafinerisi'nin finansman talebine 2 kat talep geldi

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, İzmir Aliağa Samurlu Mahallesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için ihale şartnamesi hazırlandı!

Antalya Demre'de 'Kekova' olarak bilinen bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda inşa edilen denize sıfır villanın yıkımı için verilen 30 günlük yasal süre, 10 Aralık'ta doluyor. Yıkım için ihale şartnamesini hazırladı.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için yıkım kararı alındı!

Antalya'nın Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz tarafından İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi alınıp inşa edilen kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villanın Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde 'Kekova' olarak da bilinen bölgede bulunan Üçağız Yarımadası'nda, İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın alınan kaçak yapının yerinde yapılan denize sıfır villanın Yapı Kayıt Belgesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce iptal edildi.

Üçağız Yarımadası'nda tepki çeken villa için Bakanlık harekete geçti!

Antalya'nın Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz tarafından İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi alınıp inşa edildiği villayla ilgili son karar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilecek.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa inşaatına tepki!

Antalya'nın Demre ilçesindeki doğa harikası Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz vatandaş yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı kaçak yapıyı yıkıp, İmar Barışı'ndan yararlanarak, yerine villa inşa etti. Bölgede oturanlar, villa inşaatını; CİMER'e, kaymakamlığa ve belediyeye şikayet etti.

Kaş Belediyesi'nden Çukurbağ Yarımadası açıklaması!

Kaş Belediyesi imara açıldığı iddia edilen Çukurbağ Yarımadası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Kaş Belediyesi'nin o açıklaması..

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açıldı!

Antalya’nın Kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde olan Çukurbağ Yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan yangından sonra, ‘eko-turizm’ niteliği verilerek imara açıldı.

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açılacak iddiası!

Antalya'nın Kaş ilçe merkezindeki doğal güzelliği ile ünlü Çukurbağ Yarımadası’nda ormanlık alanda çıkan yangın, kundaklama iddiasına sebep oldu. Vatandaşlar bölgenin imara açılacağını iddia etti...

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da inşa edeceği 614 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu yarın açılıyor!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarında trafik akışının 22 Şubat saat 23.59'da başlamasına karar verilirken, bu kesimde mecburi asgari hız saatte 40, maksimum hız 120 kilometre olacak.

Kaş Çukurbağ Yarımadası'nın imar planları TBMM gündeminde!

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası'na yönelik olarak Bakanlıkça uygulanmak istenen nazım imar planının sebep olacağı iddia edilen tahribat meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aliağa Petkim Yarımadası socar Haberi

Aliağa Petkim Yarımadası socar

Azeri SOCAR'ın Aliağa Petkim Yarımadası'nda kuracağı STAR Rafinerisi'nin 3.5 milyar dolarlık finansman talebine 2 kat ktalep geldi. 25 Ekim 2011'de temeli atılan rafinerinin saha temizleme çalışmalarının yüzde 70'i...