13 / 05 / 2024

Aliağa salon

Aliağa salon

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, küçük yerleşim bölgelerinin sportif ve soysal gereksinimlerini karşılamak için hayata geçirilen “çok amaçlı salon”ların 24.’sü Aliağa’da 5 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de Aliağa’da hizmete girecek.

Aliağa kura sonuçları 2+1-3+1 isim listesi!

Aliağa kura sonuçları 2+1-3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Aliağa 2019 projesinde 600 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Aliağa 600 konut kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Aliağa 600 konut kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Aliağa Kültür Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’ya yapılacak Kültür Merkezi için yapım ihalesini tamamladı. Merkezde konferans ve yemek salonları ile derslikler, kütüphane, çok amaçlı salon ve mini anfili toplanma alanı da yer alacak.

Myvista Aliağa Evleri fiyat listesi!

Toplam 193 adet daireden oluşan Myvista Aliağa Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Myvista Aliağa Evleri fiyat listesi...

İzmir Myvista Aliağa Evleri' nde fiyatlar 100 bin TL' den başlıyor!

İzpek İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Myvista Aliağa Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Myvista Aliağa Evleri' nde fiyatlar 100 bin TL' den başlıyor.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa salon Haberi

Aliağa salon

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, sportif ve soysal gereksinimlerini karşılamak için hayata geçirilen “çok amaçlı salon”ların 24.’sü Aliağa’da hizmete giriyor. Aliağa Belediyesi tarafından yeri verilen ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Aliağa Yeni Mahalle’de yapılan Çok Amaçlı Salon 5 Mart Çarşamba günü hizmete girecek. Temeli 30 Kasım’da atılan ve 3 ayda tamamlanan Salon İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve çevre ilçelerin Belediye Başkanlarının katılımıyla yapılacak törenle açılacak. Tesis, 1 milyon 567 bin TL’ye mal oldu. 


ALİAĞA BELEDİYESİ- BÜYÜKŞEHİR ELELE

Aliağa, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi işbirliğinde her gün yeni yatırımlarla tanışıyor. Aliağa Belediyesi’nin geçtiğimiz ay hizmete giren Aliağa Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Yeni Mahalle Düğün Salonunun ardından bu kez de Büyükşehir Aliağa’da Çok Amaçlı Salonu hizmete...