03 / 05 / 2024

Aliağa termal tesis projeleri

Aliağa termal tesis projeleri

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bursa Yıldırım'a termal tesis müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de ilçeye termal tesis kazandırıyor.

Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis!

Bursa’nın şifalı suları, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla turizme kazandırılacak. Bursa'da 10 ilçeye yeni termal tesis inşa edilecek.

Gemlik’e termal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

İzmir Çeşme Ilıca'daki termal tesis tekrar halka açılacak mı?

Ilıca’da Atatürk’ün kaldığı Rasim Palas Oteli’nin karşısındaki termal tesis kaderine terk edildi. 15 yıl önce Çeşme Belediyesi tarafından mühürlenen tesisten kimse faydalanamazken, bir grup vatandaş suç duyurusunda bulundu

Erzurum Lalezar Termal Tesis açıldı!

Pasinler yolu üzerinde 14 bin metre kare alana kurulan Lalezar Termal Tesis, hizmete başladı. 750 metre derinliğinde 56 derece ısıyla çıkan termal su, yakın zamanda fizik ve sağlık turizminde iddialı isim olacak.

Harmancık'a termal tesis yapılacak!

Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık ’a, Ilıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındırılacağı modern bir tesis kazandırmayı hedefliyor.

İpekiş Fabrikası'nın bulunduğu alana termal tesis yapılacak!

Bursa Atatürk Stadyumu'nun yıkılıp yerine meydan yapılması yönündeki karar, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanarak yürürlüğe girdi. İpekiş Fabrikası'nın bulunduğu alanda da mülk sahibince termal tesis inşa edileceğini söylendi.

Aliağa'ya yeni içme suyu yatırımları yapılıyor!

Aliağa'ya yeni içme suyu yatırımları yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa ilçesinin artan su ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. Büyükşehir, sorunu çözmek için Güzelhisar Barajı’ndan ilçeye su aktarımı yapacak.

Aliağa elektrik kesintisi 30 Kasım 2014!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: "Tesis altyapı çalışmaları nedeniyle, 30 Kasım Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında, Aliağa’nın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak

İzmir Aliağa Limanları sorunlarla boğuşuyor!

Aliağa limanlarına ziyaret gerçekleştirildi. Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor!

Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor.

Aliağa'daki klimalı duraklar hizmete girdi!

İzmir Aliağa'da toplu taşıma araçlarını kullananlar olumsuz hava koşullarından klimalı duraklarla korunacak. Belediyenin hayata geçirdiği uygulamayla vatandaşlar kışın sıcak, yazın ise serin ortamda otobüs bekleyecek

Tarihi Aliağa Camii'nin restorasyonu ne durumda?

Aliağa Camii ile ilgili restorasyon skandalı sürüyor. Konak Belediyesi'nden duran çalışmalarla ilgili açıklama bile gelmezken, cami önünde restorasyon ile ilgili bilgilerin yer aldığı tabelanın kaldırılması dikkat çekti

Aliağa termal tesis projeleri Haberi

Aliağa termal tesis projeleri

Ziyarette konuşan Başkan Acar, 'İlçemiz gündüz sahip olduğu potansiyelden tesis yetersizliği nedeni ile gece faydalanamıyor. Çünkü Aliağa kaliteli konaklama ve buna paralel olarak yatak sayısı noktasında son derece yetersiz' dedi. 

Aliağa'da farklı amaçlar için kurulmuş çok sayıda çeşitli sanayi kuruluşların olduğuna dikkat çeken Başkan Acar, 'İlçemiz  hem nüfus hem de ticaret noktasında her geçen gün biraz daha gelişiyor. Çandarlı'da yapımı devam eden Kuzey Ege Limanı ve yine ilçemizde yapılan Star Rafinerisi Aliağa'nın gelecekte daha da gelişeceğine işaret ediyor' dedi. Büyüyerek gelişen ekonomi ile birlikte Aliağa'da farklı ihtiyaçların gündeme geldiğini anlatan Başkan Acar, şunları söyledi: İlçemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına yurt içi ve yurt dışından ziyaretler yapılıyor. Yine bu kuruluşların üst düzey yöneticileri de ilçemize iş seyahatleri gerçekleştiriyor. Aynı zamanda önemli...