21 / 05 / 2024

Aliağa yol aypım çalışmaları

Aliağa yol aypım çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Aliağa Belediyesi örnek işbirliğine imza attı. Aliağa Belediyesi’nin zemin düzenleme çalışmalarını yaptığı 3 cadde ile 11 sokağa Büyükşehir Belediyesi asfalt serdi.

TOKİ İzmir Aliağa projesinde hata ve denetimsizlik! İnşaat Mühendisleri Odası açıkladı! 

TOKİ İzmir Aliağa projesinde şikayetler üzerine inceleme yapan İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, tehlikeli boyutta hatalar ve denetim eksikliği olduğunu belirledi. İşte İMO'nun konu ile ilgili açıklaması...

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi ne zaman teslim edilecek? TOKİ İzmir Aliağa 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Aliağa 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarih belli mi? İşte TOKİ İzmir Aliağa 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Aliağa İş Merkezi'nin  2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Aliağa'daki tarım arazilerinin rayiç bedelleri mecliste!

İzmir'in Aliağa ilçesi Bozköy ve Helvacı mahallelerindeki tarım arazilerinin rayiç bedellerinin çok yüksek olması nedeniyle bölge halkının yaşadığı mağduriyet meclis gündemine taşındı...

İzmir Aliağa Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vatandaşlara emlak vergisi ödemeleri hakkında uyarı yaptı.

Aliağa'nın kentsel dönüşüm ihtiyacı!

İzmir CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Devran, ilçede son yıllarda öne çıkan en büyük sorunlarından birinin konut ve dönüşüm olduğunu söyledi. Devran, bölgenin dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Aliağa Kyme Müzesi çürümeye terk edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde 1999 yılında inşa edilen Kyme İtalyan Arkeoloji Heyeti Kazı Evi Müzesi 21 yıldır açılmayı bekliyor. Aliağa Belediyesi ve İtalya Catania Üniversitesi tarafından yaptırılan müze binası çürümeye terk edildi.

Aliağa yol aypım çalışmaları Haberi

Aliağa yol aypım çalışmaları

Kentin her ilçesine eşit hizmet prensibini benimseyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, örnek işbirliği çalışmalarından birini Aliağa’da gerçekleştirdi. Siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet sunmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Aliağa Belediyesi’nden gelen talep üzerine ekiplerini seferber etti. Aliağa Belediyesi’nin zemin çalışmalarını yaptığı Kurtuluş, Yeni ve Siteler mahallerindeki  cadde ve  sokaklar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi gerçekleştirildi. İki belediyenin örnek işbirliğiyle Tuna, Abdi İpekçi ve Petrol Ofisi caddeleri ile 11 sokak yenilendi. Çalışmalar bölge haklı tarafından beğeni toplarken Aliağa Belediyesi de çalışmaların yapıldığı sokaklara astığı pankartla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Üretici unutulmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılı içerisinde Aliaağa’da  6 cadde ile 18 sokakta asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayan yolun 4 bin 800 metrekarelik kısmında cüruflu zemin iyileştirme...