29 / 04 / 2024

Aliağa yönetimi

Aliağa yönetimi

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Aliağa Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, İzmir Aliağa’ da yerel demokrasiyi ve de katılımcılığı güçlendireceklerini açıkladı.

Mıa Casa Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Mıa Casa Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Fatih'te Ala Sabıhat tarafından kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirket Şubesi açıldı!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir  Şubesi bugün  10 bin TL sermaye bedeli Hayrettin Candaner tarafından açıldı.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

Vakıf GYO İzmir Aliağa dükkanı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İzmir ili Aliağa ilçesinde  konumlu İş Merkezi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı... 

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak!

İzmir'in kuzey aksında, trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak olan 96 kilometrelik Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Karanfil Bulding Proje Yönetimi Sanayi Tesisleri Kurulum Müşavirliği San Ve Tic Aş kuruldu!

Karanfil Bulding Proje Yönetimi Sanayi Tesisleri Kurulum Müşavirliği San Ve Tic Aş bugün Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murtaza Karanfil ve Sinan Kaya ortaklığında kuruldu. 

Vakıf GYO Aliağa İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Aliağa İş Merkezi'nin  2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ergenler Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aliağa yönetimi Haberi

Aliağa yönetimi

CHP’nin genç Başkan adayı Eroğlu, “demokrasinin can damarı” olarak nitelendirdiği köy ve mahalle muhtarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Muhtarların sorun ve isteklerini dinleyen Eroğlu “Aliağa da hizmetin ortak dili olacağız” dedi. 

Bakırçay Restaurant’ta gerçekleştirilen sabah kahvaltısına Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, CHP İlçe Örgütü Başkanı Özcan Durmaz, Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

“YEREL YÖNETİMLERDE MUHTARLARIN ÖNEMİ BÜYÜK”

Yerel yönetimlerde muhtarların önemine değinen Eroğlu “Muhtarları önemsiyorum. Çünkü yerel yönetimlerde muhtarlarımızın çok büyük payı ve katkısı var. Köylerimizin sıkıntılarını ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Köylerin şuanda en büyük sorunu yollar. Köylerde açılmamış ve düzeltilmemiş yol bırakmayacağız. Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisinde olup, her türlü sorunu ve isteği en kısa sürede yerine getireceğiz.” Dedi. 

EROĞLU’DAN ALİAĞA’YI HEP BİRLİKTE YÖNETME SÖZÜ

Ayda en az bir defa...