02 / 05 / 2024

Aliağada yüklenici firma işi bıraktımı

Aliağada yüklenici firma işi bıraktımı

Bütünşehir yasasının ardından kentin çevre ilçelerinde su ve kanal yatırımlarına ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa'da yeni bir şokla karşı karşıya kaldı. Hattın 100 kilometrelik bölümü yeniden ihaleye çıkacak.

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

Salda Gölü'ne makineli araç sokan yüklenici firmaya ceza verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yaptığı açıklamada Salda Gölü'ndeki inşaat alanına makineli araçların girmesi nedeniyle yüklenici firmaya sözleşmesindeki cezai hükümlerin işletildiğini belirtti.

Vakıf GYO İFM için yüklenici firma ile ek protokol imzaladı!

Vakıf GYO, İFM'deki "T. Vakıflar Bankası  T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nde" master iş programında yapılan revizyona uyum sağlanmasını teminen yüklenici firma ile sözleşmeye ek protokol imzalandı...

Bursa Tower Plaza yıkılıyor!

Bursa'da, ruhsat sorunu nedeniyle yirmi yılı aşkın süredir boş duran ve yıkılma riski olduğu belirlenen Tower Plaza'nın tıraşlama yöntemi ile yıkım çalışmaları gerçekleştirilmeye başlandı.Yıkımı üstlenen yüklenici firma görevlileri, bina içindeki asma tavanlar, kapı, pencere gibi sistemleri yıktı...

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Manisa Yeni Bedesten Çarşısı için yıkım başladı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde eski kamyon garajının bulunduğu alana yapılacak olan Modern Pazaryeri, Yer Altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaat alanı içerisinde kalacak olan, iş yerlerinin yıkımına yüklenici firma tarafından başlandı.

Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Pursaklar'ın en büyük ihtiyacı olan 150 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Kar kış demeden yoğun bir çalışma içinde olan yüklenici firma, ilçenin merakla beklediği hastaneyi yetiştirmek için gece gündüz çalışıyor.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi Kuleleri yüklenici sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı iki kuleden oluşan projesi için yüklenici inşaat ihalesi tamamlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den bin 600 kilometre yol!

Şanlıurfa'da genelinde yüklenici firma araçlarının yanı sıra kendi araç parkı ve imkânlarıyla kırsal yolların iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar toplamda bin 600 kilometrelik yolu sathi asfaltla buluşturmayı hedefliyor.

Zonguldak Amelebirliği binasının yıkımı durdu mu?

Amelebirliği'nin Nizam Caddesi'ndeki binada faaliyet gösteren hizmet binasının yıkım çalışmalarına başlanmıştı. Yüklenici firma binadaki demir aksam ve pencerelerin sökümünü yapmıştı. Ancak binadaki yıkım çalışmaları durduruldu.

Aliağada yüklenici firma işi bıraktımı Haberi

Aliağada yüklenici firma işi bıraktımı

İZSU Genel Müdürlüğü'nün 2012 yılında ihalesine çıktığı 150 kilometrelik kent içi içme suyu şebekesinin yenilenmesi yüklenici firmanın işi yarım bırakması nedeniyle ortada kaldı. Büyükşehir Belediyesi, ilçeye yapılacak yeni artırma tesisi için kritik öneme sahip şebekenin kalan kısmı için önümüzdeki ay yeniden ihaleye çıkacak. 


Büyükşehir Belediyesi, Ocak 2012'de ihaleye çıkarak çalışmalarına başladığı Aliağa içme suyu şebekesinin yenileme işinde bir kez daha müteahhit mağduru oldu. Yaklaşık iki yıl önce ilçedeki 35 yıllık eski içme suyu şebekesi elden geçirmek üzere çalışmalarına başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firmanın ekonomik durumunu gerekçe göstererek işi bırakması sonrasında 50 kilometresi tamamlanan hattın kalan 100 kilometrelik bölümü için yeniden ihaleye çıkacak. 


FİRMA BIRAKTI, İŞ ORTADA KALDI 

Kentin sanayi ile ticaret yükünü taşıyan ve hızla büyüyen Aliağa'nın en önemli sorunlarından bir...