02 / 05 / 2024

aliağaya izban hattı gelecekmi

aliağaya izban hattı gelecekmi

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, "Aliağa'da arsa fiyatları yüksek. Yolu, altyapısı olmadığı için arsalara imar izmi verilmemiş. Biz bu tıkanıklığı TOKİ ile çözeceğiz. Burada yeni bir TOKİ markası yaratacağız" diye konuştu...

Tunç Soyer'den Aliağa-Bergama İZBAN hattına ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa Bergama İZBAN hattına ilişkin konuştu. Soyer, TCDD ile ortak yapacakları 52 kilometrelik hatta Büyükşehir'in hazırlıklarını bitirdiğini belirtti.

TürkAkım'ın Sırbistan ayağı faaliyete geçti!

Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya iletecek TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı'nın Sırbistan ayağı, faaliyete geçti.

Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı için bin 500 ağaç taşındı!

Kocaeli metrosunun ilk ayağını oluşturan ve ekim ayında temeli atılan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 2 bin 500 ağacın taşındığı açıkladı.

Selçuk-Torbalı İZBAN Hattı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Selçuk İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Selçuk'un Kurtuluşu, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni"nde tüm İzmirlileri selamladı.

Selçuk-Torbalı İZBAN Hattı açılıyor!

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinliklerine katılması beklenen Başbakan Yıldırım, birçok eseri de hizmete açacak.

İZBAN hattı otogara kadar uzatılacak!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında İzmir'deki İZBAN hattı projesiyle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin otogara kadar uzatılacağıını belirtti.

İstanbul'da açılacak 10 yeni teleferik hattı!

İstanbul'da 2017'de 2 ve 2019 sonrasında 8 yeni teleferik hattı açılacak. İşte İstanbul'da ayağınızı yerden kesecek 10 yeni teleferik hattı!

İZBAN hattının imar planı tamamlandı!

İzmir Aliağa'dan Bergama'ya uzatılacak olan İZBAN hattıyla ilgili düzenlemesi Şakran, Zeytindağ, Yenikent ve Bozköy'den devam ederek Bergama'ya ulaşan güzergâhla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi, imar planlarıyla ilgili kritik düzenlemeyi tamamladı.

İzmir Aliağa limanları demiryolu ile Anadolu'ya bağlanıyor!

Aliağa'nın Nemrut Körfezi'ndeki liman ve iskelelerini ring hatla Biçerova istasyonundan Menemen-Aliağa demiryolu hattına bağlayacak projede rayların döşenmesine başlandı.

İzban hattı alt geçidi bitmedi!

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Anadolu Caddesi’ne bağlayacak 100 metrelik yol bir türlü yapılamadı. Büyükşehir Belediyesi’nin İZBAN hattının altına acilen geçit yapması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Alt geçit olmadığı 4-5 kilometre dolaşmak zorunda kalıyoruz” dedi.

Aliağa 2 - Soma B enerji iletim hattı için kamulaştırma!

380 kV Aliağa 2 - Soma B Enerji İletim Hattı Yenileme projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Trans-Adriyatik Boru Hattı anlaşması onaylandı!

Avrupa Komisyonu, Azerbaycan doğalgazını Avrupa'ya taşıyacak Güney Gaz Koridoru'nun bir ayağı olan Trans-Adriyatik Boru Hattı (TAP) anlaşmasına onay verdi.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

aliağaya izban hattı gelecekmi Haberi

aliağaya izban hattı gelecekmi


Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa'yı dönüştürerek 'marka şehir' yapmak için kolları sıvadıklarını ifade etti.


Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa'yı 'marka şehir' yapmak için kolları sıvadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın açıkladığı 1414 İzmir Projesi'nden 22'sinin Aliağa ile ilgili olduğuna dikkat çeken Yorulmaz, nasıl bir Aliağa hayal ettiklerini şöyle anlattı: "Aliağa 1960'tan bu yana sanayi kenti olarak tanımlanmış. Ancak sanayinin yanı sıra Aliağa'nın farklı özellikleri var. Denizi, ormanı var. Aliağa'nın elbisesi dar. Biz buraya yeni bir kimlik tanımlayacağız."  


Bir diğer önemli konunun da arsa fiyatları olduğunu vurgulayan Yorulmaz, "Aliağa'da arsa fiyatları yüksek. Yolu, altyapısı olmadığı için arsalara imar izmi verilmemiş. Biz bu tıkanıklığı TOKİ ile çözeceğiz. Burada yeni bir...