03 / 05 / 2024

Aliattin Demirtaş

Aliattin Demirtaş

Türkyapı Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaettin Çankaya, Aliattin Demirtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta kuruldu.

Demka Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demka Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Demirci, Aliattin Demirtaş, Alaettin Çankaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu.

Şekersu Turizm Tesisleri İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şekersu Turizm Tesisleri İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaettin Çankaya, Aliattin Demirtaş tarafından 51 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

3A Geri Dönüşüm Hafriyat Madencilik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

3A Geri Dönüşüm Hafriyat Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aliattin Demirtaş, Alaettin Çankaya, Muhammed Ali Akça tarafından 1 milyon liralık sermaye bedeli ile 30 Temmuz'da kuruldu

Demkut Madencilik Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demkut Madencilik Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aliattin Demirtaş tarafından kuruldu.

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Şahir Demirtaş tarafından  kuruldu!

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan faiz isyanı! E hani Nas? Artık daha günahkarız

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından YouTube kanalında açıklamalarda bulunurken, sert bir şekilde sitemde bulundu. Demirtaş, faizin haram olduğu konusuna değinirken, “Artık daha günahkarız” açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Özgür Demirtaş çileden çıktı! 'Sen kimsin?'

Ünlü finans profesörü, akademisyen ve yazar Özgür Demirtaş, bir Twitter kullanıcısının eleştirel yorumu üzerine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası ekonomist Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın sürpriz faiz indirimine Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından faiz indirimi kararına tek cümlelik bir paylaşımla yapan Demirtaş, "Delilik: Aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek" paylaşımını yaptı.

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolarda oluşan inanılmaz rakam! Özgür Demirtaş'tan bomba yorum

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faizi yüzde 14'te sabit bırakma kararı sonrası dolar kuru 18 liraya dayandı. Bankanın kararını değerlendiren ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan olay bir yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı'dan hükümete 'Gibi' göndermeli soru!

Ünlü ekonomistler Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı, Merkez Bankası'nın faiz kararını Gibi dizisinden bir replikle eleştirdi.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Dün açıklanan KYK borcunda enflasyona bağlı faizlerinde silinmesi kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, AKP hükümetine çağrıda bulundu. Enflasyonla mücadele için ne yapılmalı? İşte detaylar…

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan merak edilen soruya şoke eden cevap: Kefil olamam

Ekonomi alanında yaptığı yorum ve analizlerle dikkatleri üzerine çeken Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş Twitter'dan kendisine gelen bir soruya şoke eden bir cevap verdi. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş yine uyardı! Doların son hamlesi Türkiye için çok kötü oldu!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından ekonomiye ilişkin görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Demirtaş, doların Euro'yu geçmesinin ardından döviz kurlarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Her dediği çıkan ünlü ekonomist Özgür Demirtaş dolar ve euro için çok kötü haberi verdi

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, doların euroyu geçmesinin ardından döviz kurlarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ve Özgür Demirtaş'tan asgari ücret zammı için beklenen yorum geldi!

Asgari ücrete gelen yüzde 30'luk zammı yorumlayan Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan yeni asgari ücret bombası: Tarih verdi

Asgari ücrete ek zam miktarını ekonomi uzmanlarının da gündeminin ilk sırasında yerini aldı. Ekonomiye ilişkin yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, asgari ücretle ilgili ilginç bir tarihi gündeme getirdi. 'Asgari ücretlilerin canı yanacak, üzgünüm' dedi.

Aliattin Demirtaş Haberi

Aliattin Demirtaş
Türkyapı Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaettin Çankaya, Aliattin Demirtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Türkyapı Gayrimenkul İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. İnşaat,Gayrimenkul: Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri, müteahhitlik ve taşeronluk yapmak. Toplu ve münferit kalkınma planlarının ön gördüğü şekilde sosyal şehir ve konutları, ticari binalar, köprüler, baraj, okul, mesken, ibade yerleri, spor tesisleri, fabrika, atölye ve binaları, altyapı inşaatları, temiz ve pis su kanalları, dere ıslah çalışmaları, yol, tretuar işleri,su arıtma tesisleri, park ve bahçe düzenlemesi, hastane binaları, otel, motel, tatil köyleri inşası, bakım ve onarım işlerini yapmak, yaptırmak, almak, satmak, kiraya vermek veya işletmek Bu işlerle ilgili...