27 / 04 / 2024

Şekersu Turizm Tesisleri İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şekersu Turizm Tesisleri İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şekersu Turizm Tesisleri İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaettin Çankaya, Aliattin Demirtaş tarafından 51 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.



Şekersu Turizm Tesisleri İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaettin Çankaya, Aliattin Demirtaş tarafından 51 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Şekersu Turizm Tesisleri İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-   Her türlü restoran, cafe, lokanta,fost-food gibi satışını yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerde yapılabilecek eğlence toplantı gibi faaliyetlerin yemekli, yemeksiz müzikli olarak rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak b-   Turizme yönelik otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.   c-   Her türlü yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesislerini kurmak, kurulu olanlarını devir almak. d-   Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. e-   Şirket kendi araçları ile veyahut kiraladığı araçlarla taşımacılık hizmeti verir. f-    Şirket her türlü nakil vasıtaları ile gayrimenkul satın alabilir, devir, ferağ edebilir. Kısmen veya tamamen kiraya verebilir. Ayrıca irtifak, intifa, sukna hakları ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni veya gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizamı ve tasarrufu işleri yapabilir. Gayrimenkuller üzerinde lehte veya aleyhte ipotekler tesis edebilir, buları fek edebilir. Her türlü teminatlı ve teminatsız, yurt içinde ve yurt dışında kendi ihtiyacı için olmak koşulu ile istikraz mukaveleleri akd edebilir. Yurt içi ve yurt dışı bankalardan ve diğer kuruluşlarla limitsiz olarak teminat mektupları ve krediler alabilir, karşılığında her türlü teminat ve ipotek verebilir, yine bankalar ve diğer kuruluşlarla leasing sözleşmeleri yapabilir.


Şekersu Turizm Tesisleri İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi, 95/1. 


Geri Dön