29 / 04 / 2024

Alibaba Group Holdings

Alibaba Group Holdings

Dünyanın en büyük eticaret şirketlerinden Alibaba Group Holdings'in sahibi Jack Ma, Hong Kong merkezli South China Morning Post adlı gazeteyi ve bununla ilişkili medya varlıklarını satın almak için anlaştı.

Merkez Bankası'nın faiz hamlesi sonrası Avustralya'da 4 büyük banka konut kredisi faizlerini yükseltti

Commonwealth Bank of Australia National Australia Bank, ANZ Group Holdings ve Westpac Banking Corp gibi Avustralya'nın önde gelen bankaları, konut kredisi oranlarını 25 baz puan artırdı.

Dev kuruluşa dudak uçuklatan ceza! Telif hakkı ihlali nedeniyle 7,2 milyon dolara mahkum edildi

Bir Çin mahkemesi, hit mobil oyun "Three Kingdoms Tactics"i geliştiren bir Alibaba Group birimine , telif hakkı ihlali nedeniyle NetEase Inc'e 7,2 milyon $ tazminat ödemesini emretti. 

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Kaisa Group Holdings'ten tedbir açıklaması!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings yaptığı açıklamada likidite sorunlarını çözmek amacıyla bazı tedbirler almakta olduğunu bildirdi.

Çinli emlak devi Kaisa ve birimlerinin borsa işlemleri durdu!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa’nın yönetim kolu Kaisa Prosperity Holdings Ltd., sağlık birimi Kaisa Health Group Holdings Ltd. ve inşaat ekipman sağlayıcısı Kaisa Capital Investment Holdings Ltd.’nin borsa işlemlerinin durdurulduğu açıklandı.

Çinli emlak şirketi Kaisa, bir ürünün ödemesini yapamadı!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings Ltd., kendi garantisi altında bulunan bir varlık yönetim ürününün ödemesini kaçırdığını duyurdu. 

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Alibaba Group, South China Morning Post'u satın alacak!

Dünyanın en büyük eticaret şirketlerinden Alibaba Group Holdings'in sahibi Jack Ma, Hong Kong merkezli South China Morning Post adlı gazeteyi ve bununla ilişkili medya varlıklarını satın almak için anlaştı.

Mulk Holdings, alüminyum ve enerji şirketi için Aldom Group'la anlaştı!

Körfez'den ikinci yatırım haberi Birleşik Arap Emirlikleri'nden geldi. Dubaiili alüminyum ve enerji şirketi Mulk Holdings, Aldom Group'un yüzde 70'ini almak için şirketin yöneticisi Muzaffer Boynudelik ile ortaklık anlaşması imzaladı

Deniz Coşkun, Egeyapı Group ekibine katıldı!

Deniz Coşkun, Sur Yapı'dan ayrıldıktan sonra Ege Yapı Group'a geçti

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

Yalçıntepe Group'tan Maximoon'da 150 bin TL'ye 2+1!

Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen Maximoon"da konut fiyatları 77 bin TL"den başlıyor. 2+1 dairelerin 150 bin TL"den başladığı projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Yeni Doğuş Group inşaat mühendisi ve mimar arıyor!

Yeni Doğuş Group Avrupa yakasındaki projelerinde görevlendirmek üzere şantije şefliği yapacak tecrübeli inşaat mühendisleri arıyor

Alibaba Group Holdings Haberi

Alibaba Group Holdings

Anlaşmanın mali detayları ise kamuoyu ile paylaşılmadı.


Alibaba, Haziran ayında da Çin'in en etkili medya şirketlerinden birini ortak olmuş ve CMC Holdings adıyla bir medya şirketi...