02 / 05 / 2024

 Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz

 Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz

Sürekli kazaların yaşandığı Beykoz-Riva yolunda geçtiğimiz gün Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz vefat etti. Sabrı taşan halk, yol kapatma eylemi yaptı.  

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Konya Büyükşehir Belediyesi 23 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

TOKİ Çorum Celilkırı 754 konut ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi 754 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum Celilkırı 754 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi 754 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

Elazığ'da çadır kurulacak yeşil alanlar satıldı mı?

Elazığ Sürsürü Mahallesi Muhtarı Ergun Gül, "Bir Nailbey Mahallesi, bir Kültür Mahallesi bir Akpınar Mahallesi’ne gittiğimizde bir çadır kuracak yerimiz yok, Mustafapaşa Mahallesi’ne gittiğiniz zaman caddeye çadır kurmuşlar" dedi...

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Murat Kurum: Elazığ'daki tüm yapıların röntgenini çekiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sürsürü Mahallesi’nde evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti. Murat Kurum ziyarette yaptığı açıklamada "Yıkılma tehlikesine ilişkin lazer tarayıcılarla bütün binalarımızı saniyede 2 milyon nokta atışıyla, ölçüm yapıyoruz." dedi.

 Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz Haberi

 Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz

Beykoz-Riva yolu üzerinde geçtiğimiz gün yaşanan trafik kazasında Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz'ın vefatı halkın sabrını taşırdı.  Vefat eden 28 yaşındaki Emre Yılmaz'ın cenazesi dün defnedildi.


Dost Beykoz'un haberine göre; Alibahadır halkı cenaze sonrasında yollara döküldü. Kazanın yaşandığı yolu trafiğe kapattı. Halk güzegahta kazaları önleyecek yeni bir düzenleme yapılmasını istiyor.


 
Yol kapatma eylemine katılan mahalle sakinlerinden Recep Akay, "Alibahadır Köyü'nün giriş yolu yok bu yolun acilen yapılmasını istiyoruz" dedi.


CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan da eyleme destek verdi. Aynı bölgede sürekli kazaların olduğunu ifade eden Mahir Taştan, "Biz bu konuyu Beykoz Belediye Meclisi’nde gündeme taşıdık. Bugünde kaymakam beyle konuştuk. Kaymakam bey yarın ilgileneceğini söyledi." dedi. 



Yol kapatma eylemi yaklaşık 5 saat sürdü....